Australian Open 2021 - stiri si ponturi tenis 19.02.2021

Salutare, Rafa aici, care a sperat sa piarda Djokovic... Glumeam, fireste. Nu stiu care ar fi fost scorul meciului dintre Djokovic si Karatsev, semifinala originala de la Australian Open, daca sarbul nu ar fi fost accidentat. Din nou, glumeam despre accidentarea asta despre care s-a vorbit atat...

Astazi s-a stabilit finala de la fete. Naomi Osaka a trecut in doua seturi de Serena Williams si sunt semne tot mai evidente ca americanca se apropie de finalul carierei. Dar nu vreau sa anticipez, am mai zis asta cu retragerea de cateva ori pana acum. Si Serena inca e aici, ca un monument maret al tenisului...

Jennifer Brady a ajuns si ea in prima finala de Grand Slam a carierei, oarecum asteptat dupa rezultatele foarte bune pe care le-a avut pe hard in ultima vreme. Ea a trecut in trei seturi de cehoaica Muchova, care este, de asemenea, la cel mai bun rezultat al carierei.

S-au intamplat destule lucruri inedite la acest Australian Open. Sper ca si castigatorul turneului masculin de Grand Slam  de la Melbourne sa fie inedit. :)

Ponturi tenis Stefanos Tsitsipas vs Daniil Medvedev

Maine avem cea de-a doua semifinala, se va stabili adversarul lui Djokovic din finala.

Stefanos Tsitsipas vine dupa acel meci magistral facut in fata lui Rafa Nadal. E posibil ca cele patru ore extrem de intense petrecute pe teren sa lase urme in fizicul grecului. Vom vedea asta.

Rusul Medvedev este favorit aici, din prisma faptului ca a avut un meci mai usor in sferturi, in fata lui Andrey Rublev. La atuuri as mai consemna si constanta sa in joc, determinarea cu care sta in raliuri si anduranta jocului. Cred ca si psihic sta mai bine Daniil, desi cateodata isi alunga antrenorul din tribuna.

Nu vad alt deznodamant aici in afara victoriel lui Medvedev, chiar daca izbanda nu va veni in trei seturi.

Mai sunt cateva zile din turneu. Bucurati-va de tenis!