Australian Open 2021 - ponturi tenis si info 16.02.2021

Salutare, Rafa aici, cu vestile despre Australian Open 2021. Am ajuns in faza sferturilor de finala, iar meciurile devin din ce in ce mai spectaculoase. Bineinteles ca meciul zilei de maine este Simona Halep - Serena Williams.

Simona Halep - Serena Williams la Australian Open

Meciul se va juca la ora 10.00, ora Romaniei. Dincolo de orice subiectivism, e clar ca Simona are sanse reale de a castiga acest meci. Asta doar daca reuseste sa «o miste» pe Serena, sa nu o lase sa se aseze la minge pentru a da drumul la loviturile alea devastatoare de forehand. Mai e ceva si legat de serviciu, pentru ca Serena are o medie de peste sapte asi pe meci pana acum. 

Chiar si in aceste conditii, daca Simona reuseste sa lungeasca punctele, poate castiga acest meci. Din punct de vedere parioristic, voi incerca un handicap asiatic de +4,5 games pe Simona.

Ponturi tenis Australian Open 2021

  • Djokovic vs Zverev - daca imi spuneti ca Djokovic e accidentat, voi rade manzeste. Zverev si-a luat maiou alb murdar, dar tenisul lui va ramane mereu tributar inaltimii de aproape doi metri pe care o are. Intr-un meci de anduranta, el nu va putea flexa la infinit genunchii pentru a returna slice-urile venite de la Djoko. Cred ca sarbul se va impune aici;
  • Karatsev vs Dimitrov - Rusul a intrat deja in istoria turneului, fiind primul tenismen, dupa 25 de ani, care invinge doi capi de serie din postura de jucator venit din calificari. El a trecut de Diego si de Alliassime si cred ca poate mai mult. Dimitrov a trecut de Thiem, e foarte focusat, dar cred ca va avea probleme serioase in acest meci. Karatsev nu are nimic de pierdut, sper doar sa nu inceapa sa ii fie frica de o eventuala semifinala. Voi incerca un handicap de +5,5 ghemuri pe Karatsev.

Hai, Simona si ne citim maine! :)