Australian Open 2021 - ponturi tenis 14.02.2021

Salutare, fani ai tenisului, Rafa aici.

Intram in faza optimilor de finala la Australian Open, iar meciul cel mai asteptat din turneul feminin este Iga Swiatek vs Simona Halep. Sigur ca va amintiti de acea optime de finala de la Roland Garros 2020, in care Simona a reusit sa castige doar trei ghemuri.

Ponturi tenis Australian Open - 14.02.2021

Se vor juca cate patru meciuri pe fiecare dintre tablouri, feminin si masculin.

- Simona Halep vs Iga Swiatek , cred ca Iga are un tenis mai variat si un mental solid, in ciuda varstei. Aleg un handicap de +3,5 games pe Swiatek;

- Aryna Sabalenka vs Serena Williams - Serena da tare cu serviciul, Aryna la fel. Serena da tare cu dreapta, Aryna la fel. Serena are 39 deani, Aryna are 22. Asta ma face sa incerc Sabalenka +3,5 games.

- Dominic Thiem vs Grigor Dimitrov - bulgarul a beneficiat de abandonul lui Busta, Domi a jucat cinci seturi cu Kyrgios. Nu vad ce arme are bulgarul pentru a castiga in fata klui Thiem. Reverul cu o mana e folosit de catre ambii jucatori, dar al lui Thiem e mult mai percutant.

- Novak Djokovic vs Milos Raonic - Nu cred ca accidentarea sarbului e asa de grava. Cred ca va intra si va castiga. Cota pe victoria sa a crescut datorita acestor supozitii de accidentare, asa ca e demna de a fi incercata. Ce am spus aici e bazat pe presupuneri, e o parere personala si un pic de fler, sa spunem. :)

Auger- Alliassime vs Arslan Karatsev - rusul Karatsev face furori aici, iar asta nu ma poate lasa indiferent, chiar daca Felix e favorit, Karatsev are serviciu percutant si e solid si pe dorehand si pe rever. Cred ca ii va tine piept lui Felix. Incerc un handicap de +5,5 games aici.

- Muguruza vs Osaka -  cred ca Naomi se va impune aici, a parut foarte determinata pana acum.