Australian Open 2020- cu cine joaca romancele in calificari

Viata merge mai departe in Australia atat de mult incercata de incendiile de vegetatie ce au devastat practic tara. Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2020 debuteaza cu turneul de calificare, in care sunt implicate si cateva jucatoare din Romania. Turneul propriu-zis se va desfasura in perioada 20 ianuarie-2 februarie 2020, dar calificarile incep in data de 14 ianuarie 2020.

Ana Bogdan, locul 135 WTA, favorita numarul 1 in calificari, ce a jucat foarte bine turneele de sfarsit de sezon trecut, va juca impotriva australiencei Ivona Popovici, locul 456 WTA.

Irina Bara, locul 162 WTA, va juca impotriva unei alte romance, Laura-Ioana Paar, fosta Andrei, locul 212 WTA.

Patricia Tig, favorita numarul 7 in calificari, va juca in compania jucatoarei canadience Leylah Fenandez, locul 213 WTA.

Monica Niculescu, cap de serie numarul 20 in calificari, se va duela cu ucraineanca Anhelina Kalinina, numarul 161 WTA.

Jaqueline Cristian,clasata pe locul 208 WTA, o va avea ca adversara pe italianca Martina Trevisan, locul 158 WTA.

Elena Ruse. locul 182 WTA, va juca impotriva jucatoarei americance Usue Maitane Arconada, locul 138 WTA.

La prima vedere, doar Ana Bogdan este favorita certa in meciul sau celelalte jucatoare din Romania vor avea meciuri foarte dificile inca din primul tur de calificare.

Va reamintesc ca Simona Halep, Sorana Cîrstea si Irina Begu sunt direct calificate pe tabloul principal al competitiei!

Ramaneti aproape, va vom tine la curent cu ceea ce se intampla la Australian Open pe toata perioada desfasurarii acestuia. Nu vor lipsi ponturile, nu se poate fara ele...