Au inceput calificarile pentru Campionatul de Pariere Live Unibet

O noua editie a Campionatului de Pariere Live Unibet va avea loc pe 5 martie.
 
Incepand cu data de 11 ianuarie pana pe 29 ianuarie aveti ocazia de a obtine unul dintre cele 10 locuri la Campionatul care se va desfasura la Londra si care va avea premii totale de 15 000 euro. Pentru a ocupa unul dintre aceste locuri trebuie sa va inscrieti la promotie, inscriere care poate fi facuta de pe pagina acesteia si sa plasati pariuri live si/sau pre-live, simple si/sau bilete multiple la casa online Unibet (click aici pentru recenzie). Nu exista miza minima, singura conditie fiind ca pariul/biletul sa aiba cota minima 1.2. Punctele se vor calcula dupa formula: Miza * numarul evenimentelor de pe bilet * cota, iar apoi vor fi transformate automat in euro. Spre exemplu, daca pariati 45 RON pe un bilet format din 3 pariuri, cota totala fiind 5.5, iar daca biletul va fi castigator, veti cumula 165 puncte (euro) in clasament. Trebuie tinut cont de faptul ca doar pariurile/biletele castigatoare conteaza in vederea clasamentului.
 
Ieri au inceput calificarile pentru Campionatul de Pariere Unibet, insa chiar si daca va veti inscrie la promotie cu o saptamana inainte, tot veti avea sanse la marile premii, in opinia noastra. Sa nu uitam ca peste cateva zile incepe turneul de Grand Slam de la Australian Open, acolo unde puteti efectua foarte multe pariuri, alegand chiar sa mizati pe castigatorul urmatorului punct, pe durata unui meci fiind sute sau chiar peste 1 000 puncte. Pariurile le puteti plasa atat de pe desktop, cat si de pe mobil.


 
Incepand cu data de 12 ianuarie clasamentul va fi updatat zilnic, pana la ora 16:00. Castigatorii vor fi anuntati pe site si vor fi notificati personal. Acestia vor primi un pachet de calatorie, plus un iPad pe care sa il foloseasca la Campionatul de Pariere Live si pe care il pot pastra dupa incheierea competitiei. Sa spunem insa ca nu doar primii 10 vor avea de castigat ceva de pe urma acestor calificari. Astfel, fiecare dintre primii 100 clasati va primi pariuri gratuite in valoare de 100 euro. Pentru cei 10 finalisti pachetul de calatorie va consta in: 3 nopti de cazare la un hotel din Londra, 200 euro bani de cheltuiala, mic-dejun si cina, invitatie la petrecerea jucatorilor si un iPad.
 
In cadrul finalei de pe 5 martie, veti primi 100 monede virtuale intr-un cont nou Unibet, monede pe care le veti folosi pentru a plasa pariuri live. Singura regula pe care o veti avea la Campionatul de Pariere Live este aceea ca trebuie sa plasati minim 30 pariuri. Competitia va dura 4 ore, cel ce va avea cele mai multe monede virtuale la final castigand marele premiu in valoare de 8 000 euro, suma de bani care se va credita in contul acelui utilizator. Al doilea clasat va primi 4 000 euro,  al treilea 2 000 euro si al patrulea 1 000 euro, pe langa iPodurile pe care le va primi toata lumea.