Atletico trece mult mai usor de Leverkusen in acest an

Atletico Madrid si Bayer Leverkusen se intalnesc din nou in fazele eliminatorii din Champions League. In sezonul 2014-2015 cele doua echipe s-au intalnit in optimi, la fel ca si in acest sezon. Insa atunci Leverkusen era la alt nivel. La momentul acela, Leverkusen reusise sa castige cu 1-0 pe teren propriu, gol Calhanoglu. Insa Calhanoglu va fi suspendat pentru acest meci, datorita cartonaselor. Vor mai lipsi si Bender, Havertz, Henricsk, Taj si Toprak. Stafful medical al lui Leverkusen incearca totusi sa ii recupereze pana la ora meciului pe Kiessling si Costa. Oricum echipa lui Korkut are un retur greu. Antrenorul turc al lui Leverkusen a fost numit acum in Martie ca antrenor principal. El a mai antrenat inainte pe Hannover si Kaiserslautern. Leverkusen joaca prost in acest sezon, echipa este doar pe locul 10 in Bundesliga, cu slabe sanse sa mai realizeze ceva in acest sezon. Nici de o calificare mai departe nu se poate agata aceasta echipa. Ar mai fi spalat din rusinea acestui sezon. Insa dupa un 2-4 pe teren propriu cum mai poti spera la calificare?

La Atletico Madrid Simeone este de foarte mult timp la echipa, din Decembrie 2011. Isi cunoaste jucatorii ca pe propria perosana. Cu siguranta stie ca calificarea nu este jucata. O victorie a lui Bayer Leverkusen la trei goluri ar face ca Atletico Madrid sa paraseasca competitia. Este drept ca este imposibil acest lucru, insa Simeone isi va lua masurile de precautie necesare. El a ajuns de doua ori in finala acestei competitii, in 2014 si in 2016, insa el tinteste si mai sus, castigarea trofeului. De faza aceasta a competitie este ca si trecuta. Insa Simeone nu se va lasa usor nici la acest meci. Are jucatori buni, si pana la urma echipa joaca in fata fanilor, isi doreste un rezultat bun si acasa. Simeone nu se va putea baza pe Barragan, Fernandez, Luis, Gabi si Gameiro. Insa Griezmann si Coreea, si sa vedem si in ce masura si Fernando Torres vor face viata grea jucatorilor din defensiva lui Leverkusen. Echipa este in acest moment pe locul patru in LaLiga, la o distanta considerabila de Barcelona, Real si Sevilla. Si acolo Atletico isi doreste si mai sus, si nu este exclus ca la finalul sezonului echipa sa fie totusi pe podium, in cel mai bun caz pentru ea pe locul trei. 

Insa revenind la acest meci nu vad cu ce poate sa o surprinda Bayer Leverkusen pe aceasta echipa frumoasa a lui Atletico. Daca nu eram fan al Realului cu siguranta aceasta era preferinta mea din Spania. Mi-a placut foarte mult Atletico, si de cand este Simeone la echipa imi place si mai mult. 

Voi merge pe victoria lui Atletico Madrid, cota 1.62 la Unibet. Mi se pare cel mai plauzibil pont pentru acest meci.