Atletico Madrid - Leicester, pentru prima dată față-n față !

Atletico Madrid

Isi construiesc reputatia de specialisti in Liga Campionilor, deoarece s-au prezentat in doua din ultimele 3 finale. In ambele finale disputate au suferit infrangeri de la marea rivala, Real Madrid.

In weekend au reusit sa evite infrangerea de pe Santiago Bernabeu (1-1), iar acest lucru face ca sirul de neinvinsi sa se extinda la 8 meciuri disputate in toate competitiile. Doar 5 partide s-au incheiat cu victoria "indienilor".

In campionat se afla pe locul 3 in spatele marelor rivale, dar exista o diferenta de 10 puncte in ei si liderul Real Madrid.

Leicester

Cresterea remarcabila a acestei echipe la nivel mondial a fost si este o surpriza pentru toata lumea. In aceasta competitie au pierdut in fata Sevilliei in prima mansa a ultimei runde (2-1).

Campionii din Premier League s-au regasit impreuna cu noua conducere, obtinand victorii impotriva lui Liverpol (3-1) si Hull City (3-1). In Liga Campionilor au reusit sa invinga detinatorii trofeului Europa League, asa ca, in aceasta seara se deplaseaza in capitala Spaniei.

Au inceput sa produca rezultate, dar apararea lor este foarte vulnerabila.

Echipe probabile:

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak; Juanfran, Savic, Godin, Filipe Luis; Koke, Saul Niguez, Gabi, Carrasco; Griezmann, Fernando Torres.

Leicester (4-3-3): Schmeichel; Simpson, W. Morgan, Huth, Fuchs; Albrighton, Drinkwater, Ndidi; Mahrez, Vardy, Okazaki.


Pont: Peste 2.5 goluri @ 1.95