Asigurare in cupele europene daca un pariu este necastigator

Meciuri interesante se disputa atat astazi, cat si maine in cupele europene. In Champions League avem duelurile dintre Liverpool si Manchester City, respectiv Barcelona si AS Roma, iar in Europa League se vor duela Leipzig si Marseille, Arsenal si CSKA Moscova, Atletico Madrid si Sporting Lisabona, respectiv Lazio si Salzburg. Banuiesti care va fi rezultatul final in cel putin 4 din cele 6 partide? Atunci promotia casei de pariuri Unibet este potrivita pentru tine, aici rambursandu-ti-se miza in cazul in care una dintre selectii este necastigatoare.


5ac4a9e218e2e_1522837986.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie este eligibil orice utilizator Unibet. Inainte de toate, trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia. Poti opta pana joi, ora 20:45. Abia apoi poti plasa un bilet pre-live cu minim 4 evenimente exclusiv din cupele europene. Fiecare selectie trebuie sa cuprinda rezultatul final (1 X 2). Miza minima este 60 lei, iar cota minima a biletului 5.00, neexistand cota minima pe meci. Spre exemplu, poti alcatui un bilet in care sa plasezi pariuri pe victoria Barcelonei (1.24), a lui Manchester City (2.4), a lui Atletico Madrid (1.35) si a celor de la Lazio (1.75), cota totala fiind 7.03. 


Despre recompensa


In cazul in care ai respectat cerintele vei avea parte de o asigurare in cupele europene daca un pariu este necastigator.  Asigurarea este de 100%, pana la 60 lei, aceasta luand forma unui freebet, care se va acorda vineri, pana in ora 19:00. Freebetul este valabil timp de 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice sport si la orice cota. Tine minte insa ca daca pariul este castigator valoarea freebetului (60 lei) nu va fi creditata in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         In caz ca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Opteaza la promotia “Asigurare pentru fotbalul european”

·         Plaseaza un bilet cu minim 4 pariuri din meciurile desfasurate in cupele europene doar pe rezultatul final (1 X 2)

·         Miza minima a biletului este 60 lei, iar cota minima totala 5.00

·         Daca o selectie este necastigatoare ti se va rambursa miza sub forma de freebet, in limita a 60 lei

·         Freebetul trebuie plasat in termen de 7 zile de la creditare


Ce echipe vei alege?