Asigurare de 40 RON la Real Madrid vs PSG

Nu incape indoiala ca meciul de miercuri seara dintre Real Madrid si PSG, din prima mansa a optimilor Champions League, va fi intens pariat de catre microbistii romani. Prin urmare, anumite case de pariuri au profitat de popularitatea acestui meci, oferind diverse promotii. Una dintre aceste case este Sportingbet, care ne ramburseaza intreaga miza, pana la 40 lei, daca vom avea un bilant negativ.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Sportingbet din Romania, fie ei vechi sau noi, pentru a participa la aceasta trebuind doar sa plasezi unul sau mai multe pariuri pre-live pe meciul dintre Real Madrid si PSG. Suma pariurilor trebuie sa fie minim 40 lei, in sensul in care poti plasa un singur pariu de 40 lei, unul de 30 lei si unul de 10 lei etc. . Nu exista cota minima, pariurile plasate cu ajutorul unui bonus sau freebet, cele anulate sau cele la care se foloseste Cash Out nefiind eligibile la promotie. De asemenea, pariurile plasate inainte de inceputul meciului in sectiunea live nu se vor lua in considerare. 


Despre recompense


 Daca la finalul meciului dintre Real Madrid si PSG inregistrezi o balanta negativa de cel putin 40 lei, vei primi un freebet in valoare de 40 lei. Spre exemplu, vei incasa freebetul in cazul in care ai castigat 40 lei de pe urma acestui meci, insa ai pierdut 80 lei.  Freebetul va fi creditat imediat dupa solutionarea pariului/pariurilor in meciul dintre Real Madrid si PSG. Acesta este disponibil timp de 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice selectie, la orice cota. Retine ca in cazul unui pariu castigator folosind freebetul valoarea acestuia nu se va credita in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Sportingbet creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza cel putin un pariu pre-live totalizand minim 40 lei pe partida dintre Real Madrid si PSG

·         Daca diferenta dintre castiguri si pierderi exclusiv din acest meci este de cel putin 40 lei, vei primi un freebet de 40 lei

·         Frebetul trebuie utilizat in maxim 7 zile de la creditare


Sportingbet te ramburseaza in caz de esec