Asigurare daca Vettel nu castiga in prima cursa a anului

Un nou sezon de Formula 1 incepe in acest weekend, prima dintre cele 21 curse desfasurandu-se duminica dimineata in Australia. Si in acest an Ferrari va incerca sa cucereasca titlul la piloti si, daca se poate si la constructori, primul pilot al echipei fiind Sebastian Vettel. In calificarile de dimineata Vettel a incheiat pe pozitia a treia, fanii neamtului si nu numai avand posibilitatea ca plasand un pariu pe victoria acestuia la casa online Unibet, miza sa le fie rambursata in cazul in care pilotul echipei Ferrari va incheia pe pozitia secunda. Ce trebuie sa fac?


Eligibili la aceasta asigurare daca Vettel nu castiga in prima cursa a anului sunt toti utilizatorii Unibet, fie ei noi sau vechi. Nu trebuie decat sa optezi la promotie din pagina acesteia si sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Sebastian Vettel in Grand Prix-ul din Australia. Sa spunem ca Vettel a castigat anul trecut in Australia, plecand de pe locul secund pe grila. In acest moment cota ca neamtul sa se impuna este 5.5, miza fiind 120 lei. Asadar, daca Vettel se va impune vei castiga 660 lei. 


Despre recompensa


In cazul in care Sebastian Vettel va incheia duminica pe pozitia secunda, ti se va rambursa jumatate din suma, adica 60 lei, sub forma de freebet. Daca vei inchide pariul cu ajutorul optiunii Cash Out nu vei fi eligibil la promotie. Pana pe 26 martie, ora 16:00, vei primi rambursarea in cont. Cei 60 lei trebuie pariati doar pe Formula 1 (in cea de-a doua etapa, care va avea loc in doua saptamani). In cazul in care pariul este castigator valoarea freebetului nu se va credita, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum

·         Opteaza la promotia “Pariu cu asigurare pe Sebastian Vettel”

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de exact 120 lei pe faptul ca Vettel va castiga in Australia

·         Daca se va clasa pe pozitia secunda ti se va rambursa sub forma de freebet jumatate din miza

·         Freebetul trebuie plasat pe etapa a doua de Formula 1


Promotie extrem de tentanta