AS Monaco - Manchester City, o confruntare spectaculoasa in Liga Campionilor

Dupa un meci cu numai putin de 8 goluri la Manchester in tur, fanii asteapta o noua partida foarte spectaculoasa, City avand sanse mari de a se califica.
 

thumb_58c911f778baf_1489572343.jpg

Dupa ce a condus de 2 ori in tur pe Etihad, cu 2-1 si 3-2, AS Monaco a pierdut in final cu o diferenta care poate nu a reflectat realitatea din teren, 5-3, asta mai mult datorita diferentei de valoare dintre jucatori. Cu toate astea, francezii au aratat ca nu sunt o echipa mica si ca oricand pot produce un rezultat surpriza, asadar ma astept ca englezii condusi de Guardiola sa abordeze cu maxima seriozitate meciul retur. 

Cu Falcao revenit aproape de forma care l-a consacrat, AS Monaco este obligata sa abordeze o tactica ofensiva, pentru ca are nevoie de o victorie la 2 goluri diferenta ca sa se califice. Francezii au aratat ca sunt o echipa care joaca fotbal, un fotbal frumos, in viteza, cu jucatori de mare calitate si foarte talentati, cum sunt tinerii Mbappe sau Lemar, care au incantat in meciul tur. 

De partea cealalta, Guardiola nu va pregati o partitura defensiva, deoarece acesta nu este genul lui, ci va juca la victorie si va incerca inca de la inceput sa puna stapanire pe joc si sa marcheze cat mai repede, pentru a lua o optiune si mai serioasa la calificare. Echipa sa a aratat ca inca nu are o aparare foarte bine pusa la punct, asadar acestia trebuie sa compenseze cu un atac foarte bun, iar acolo au jucatori de cel ma inalt nivel, cum sunt Aguero, De Bruyne, Sterling sau Sane, care pot face diferenta. 

Pont: Peste 3,5 goluri @ 2.02 Unibet