Arsenal favorita sa semneze cu genialul conducator de joc, Riyad Mahrez

Cu 6 saptamani ramase in fereastra de transferuri din vara, Arsenal se numara deja printre cluburile din Premier League care au cheltuit cel mai mult, odata cu aducerea mijlocasului elvetian Granit Xhaka si atacantul japonez Takuma Asano.

 

Dar, dupa un nou sezon dezamagitor, in care nicun trofeu nu a ajuns in vitrina clubului, multi asteapta din partea managerului lui Arsenal, Arsene Wenger, sa se dezica de strategia sa de transferuri, si sa cheltuie mult mai multi bani pentru aducerea a cat mai multi jucatori cunoscuti, in ceea ce ar putea fi ultimul sau sezon petrecut la clubul londonez.

 

In timp ce multi fani ar prefera ca el sa se concentreze asupra transferurilor unui fundas central si a unui atacant de clasa mondiala, putini l-ar contrazice odata cu semnarea unui jucator care a aprins imaginatia tuturor celor care l-au vazut evoluand in sezonul trecut.

 

 La varsta de 25 de ani, internationalul algerian cu 24 de selectii si 4 goluri pentru reprezentativa tarii sale, s-a ridicat dintr-o relativa obscuritate pentru a deveni cel mai bun jucator din Premier League in sezonul trecut.

 

El s-a alaturat celor de la Leicester in 2014 de la Le Havre, si a explodat pe scena fotbalului englez anul trecut, reusind 18 goluri si tot atatea pase de gol in cele 38 de meciuri glorioase in care a condus Vulpile spre un titlu istoric.

 

Betfair ii vede in acest moment pe Arsenal favoriti sa semneze cu jucatorul in acesta vara, oferindu-ne o cota de 4.00, si sunt mari sanse ca aceasta mutare sa aiba loc in cele din urma.

 

Urmatorul club al lui Riyad Mahrez dupa perioada de transferuri din vara – Betfair

 

Arsenal

4

Chelsea

6

Barcelona

13

PSG

15

Real Madrid

15

Manchester City

19