Arouca - Olympiakos Pireu

Una dintre surprizele de anul trecut din campionatul Portugaliei a fost Arouca. Aceasta a reusit sa terminap e pozitia a cincea, asigurandu-si in acest fel prezenta in preliminariile Europa League. Insa era clar inca de la inceput ca nu va avea parte de un adversar foarte usor, iar dupa extrageri, a aflat ca ii va intalni pe grecii de la Olympiakos Pireu. 

 

In cazul in care nu ai urmarit parcursul din Europa League al echipei, trebuie sa stii ca aceasta a reusit sa treaca de olandezii de la Heracles in turul preliminar precedent. In prima mansa, cea din deplasare, portughezii au reusit sa obtina o remiza, scor 1-1, gratie unui gol inscris in minutele de prelungire. Dupa aceea, in partida de pe teren propriu, Arouca a adoptat o tactica extrem de defensiva, care, pana la urma, a functionat. Heracles nu a reusit sa depaseasca apararea organizata de portughezi, nu a inscris niciun gol, si meciul s-a terminat 0-0. In ceea ce priveste campionatul, trebuie mentionat ca Arouca a inceput cu stangul, pierzand primul meci pe terenul Boavistei.

 

Olympiakos, de cealalta parte, este o echipa mult mai galonata si cu pretentii mult mai mari. Grecii sunt obisnuiti cu aerul din Champions League, insa in acest an au fost eliminati de israelienii de la Hapoel Be'er Sheva. A fost una dintre cele mai mari surprize din preliminarii, pe parcursul celor doua manse fiind inscris un singur gol. Anul trecut, Olympiakos a ajuns in primvara europeana, terminand pe locul 3 in grupele Champions League si promovand in mod automat in faza eliminatorie din Europa League.

 

Pariere

 

Arouca cu siguranta va incerca sa profite de moralul scazut al grecilor in urma unei eliminari devastatoare din preliminariile Champions League. Pana la urma, dupa un sezon in care castigi 28 din 30 de meciuri in campionat, este dificil sa accepti o eliminare in fata unei echipe precum Hapoel Be'er Sheva. Trecand peste asta, sunt convins ca grecii isi vor reveni, iar in aceasta partida, ei pornesc favoriti. Astfel, Unibet le ofera o cota foarte buna, de 2.20.