Aritmetica pariorului: o “certitudine” + o banuiala = 3 variante

S-a jucat primul meci din mansa tur a semifinalelor UCL. Deznodamant previzibil pentru majoritatea oamenilor din fenomen. Proportia scorului mai putin poate! Dar total justificat dupa cum au decurs ostilitatile! Atletico Madrid a aratat lipsa de vigoare si lipsa unei idei inchegate in joc, mie lasandu-mi impresia unei echipe in care mai multi oameni, inclusiv antrenorul, nu mai par conectati 100% la interesele clubului. Oamenii aia par a sta cu bagajele facute, pe peronul unei gari, in asteptarea trenului care sa-i duca spre alte meleaguri. Pana la sosirea trenului calatorii par a intretine conversatia cu cei ce i-au condus pana aici dar gandul pare a le zbura mai mult la ceea ce urmeaza! Poate ma insel dar asta a fost senzatia mea! Si cand in fata ai o echipa super motivata ca Real Madrid....cam asta rezulta: un 3-0 crunt si meritat, cu un Atletico incercand poarta concitadinilor abia in finalul meciului. In aceste conditii nu cred ca se mai pune problema primei finaliste din acest an a competitiei!
          Astazi este a doua semifinala – tur. Un meci tare imprevizibil in care cu greu poti gasi niste “puncte fixe”. Multa “ceata” in care imi gasesc cu greu o abordare. Voi face apel la logica dar...stim bine ca logica nu se “pupa” mereu cu fotbalul. Dar asta am-de asta ma leg!😜 Certitudinea mea ar fi ca Juventus se va “forta” sa marcheze cel putin un gol in deplasarea din Monaco. Batrana Doamna, harsita in atatia ani de competitii europene, cunoaste “greutatea” golului marcat in deplasare si, fiind meciul tur, cred ca-l va cauta! Are cu cine? Clar! Are in fata un “zid”? Nu chiar! Apararea lui Monaco nu pare atat de ermetica incat sa-i interzica lui Juve aceasta placere. Deci “certitudinea” ar fi ca italienii vor marca cel putin o data. Dupa “certitudine” mai vine si o banuiala: aceea ca torinezii nu vor pierde acest meci. Tema lor cu care fac deplasarea cred ca e aceea de a marca si de a incasa putin spre deloc.😂 Si e posibil sa le iasa. De ce nu e si asta o certitudine? Pentru ca vor avea in fata un AS Monaco ce va incerca sa valorifice terenul propriu prin cele doua guri de tun-Falcao si Mbappé. Si ce guri de tun!!! E multa “ceata” la inceputul acestui meci si, probabil, deznodamantul va fi influentat foarte mult de succesiunea si dinamica evenimentelor din timpul partidei. La un meci asa deosebit voi incerca trei variante la fel de deosebite!😎 Oricare a patra varianta e bine-venita numai gol sau goluri sa vedem!😂
          Tot azi se mai joaca si un meci din mansa tur a semifinalelor EL: Ajax Amsterdam-Lyon. Francezii, cu ceva absente si dependenti de sclipirile lui Valbuena, dar care a aratat multa inconstanta in acest sezon, nu cred ca vrea si nici nu cred ca poate invinge Ajaxul. Egalul, eventual cu gol marcat, cred ca e maximul la care spera in confruntarea tur.
          Runda mea 16 de pariuri imi ofera un total de 15RON iar sfertul in care trebuie sa ma incadrez este de 3.75RON.
 
          Variantele mele de pariuri vor arata astfel: 
 

Obiectiv atins la runda 16:
          - nu am facut nici o investitie suplimentara nici azi!
          - nu am plasat mai mult de un sfert din suma disponibila la inceputul rundei.
          Azi am fost disciplinat! Fiti la fel!👍