Argentina - Chile, meci fastuos pe Estadio Antonio Vespucio Liberti !

Argentina

Acesta este, probabil, cel mai puternic joc din calificarile pentru Campionatul Mondial din 2018. Ambele echipe sunt extrem de talentate si vor sa progreseze in aceasta competitie. Cu toate acestea, ambele formatii nu sunt pe loc de calificare, iar cea care va pierde in acest meci va avea parte de o adevarata batalie pentru a merge mai departe.

Argentina ramane o enigma. Echipa a stralucit in Copa America din vara anului trecut, marcand goluri pentru distractie. De atunci, rezultatele au fost destul de slabe, dar acest meci este o presiune pentru selectionerul Edgardo Bauza, dupa victoria obtinuta acasa in fata Columbiei (3-0). El a simtit intr-adevar ca trebuie sa dea un impuls fiecarui jucator.

Angel Di Maria este vedeta gazdelor, facand meciuri foarte bune pentru echipa sa de club, Paris Saint-Germain. Astfel, el devine un pericol pentru poarta celor de la Chile.

Chile

Vedeta oaspetilor, Alexis Sanchez, se afla in echipa si poate fi in primul 11 spre neplacerea lui Arsenal, dar este discutabil daca va juca sau va sta pe teren toate cele 90 de minute. Spre deosebire de adversari, cei din Chile au luat parte la un turneu amical: dupa o victorie la loviturile de departajare cu Croatia (1-0) si cu Islanda in finala, ei s-au intors acasa cu trofeul China Cup.  In meciurile precedente aveau doua victorii si un egal in preliminarii.

Defensiva lasa de dorit uneori, iar starurile Argentinei ar putea sa profite de acest lucru. Au primit 3 goluri in 3 partide in deplasare in aceasta campanie de calificare. De asemenea, formatia a marcat doar un gol in ultimele 3 meciuri disputate departe de casa.

Echipe probabile:

Argentina (4-3-3): Romero; Rojo, Funes Mori, Otamendi, Mercado; Mascherano, Banega, Biglia; Lamela, Messi, Higuain.

Chile (4-3-3): Bravo; Beausejour, Jara, Medel, Isla; Vidal, Diaz, Aranguiz; Fuenzalida, Sanchez, Vargas.


Pont: Victorie Argentina @ 1.52