Anul 2021 vine cu un super meci şi o super promoţie!

Chelsea are un final slab de an, câştigând doar 1 punct în ultimele 2 etape în care a pierdut cu Arsenal (1-3, deplasare) şi a remizat cu FC Aston Villa (1-1, acasă). Echipa antrenată de Frank Lampard este după 16 etape disputate pe locul 6 în clasament, cu 26 puncte, la 6 puncte de liderul FC Liverpool. Manchester City are un buget astronomic şi super jucători, însă este clasată pe un modest loc 8, cu 26. Echipa antrenată de Pep Guardiola este la 6 puncte de "cormorani", însă mai are de disputat o restanţă şi poate ajunge la 3 puncte de lider.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din debutul noului an. Mai exact, ai cota 17.00 pentru o victorie a "The Blues" şi cota 12.00 pentru un succes al "The Citizens" pe "Stamford Bridge" din Londra.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 3 ianuarie 2021, ora 18:30;
  • Pariază pe victoria lui Chelsea sau a lui Manchester City, la cotă de 17.00, respectiv 12.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Chelsea şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 425 lei;
  • Dacă pariezi pe Manchester City şi aceasta câştigă la Londra, vei obţine în cont pariuri gratuite de 12.00 x 25 lei = 300 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.90 pentru un suces al lui Chelsea, 3.30 remiza şi 2.40 pentru o victorie a lui Manchester City.

Va fi un duel şi între miliardari, Roman Abramovich vs City Football Group, care au investit enorm la Chelsea şi Manchester City. Ambele echipe vor să debuteze în 2021 cu o victorie, astfel că vom avea un meci foarte atractiv, care nu trebuie ratat. În plus, la 888 Sport este şi o super promoţie, astfel că cei care nu au cont ar trebui să-şi facă unul chiar acum şi să profite de cotele mărite considerabil.