Anticipeaza gratuit ce se va intampla la Australian Open si poti castiga 250 000 RON

Mai este putin pana la startul Australian Open, turneu in urma caruia te-ai putea trezi in cont cu suma de 250 000 RON, fara nicio investitie. Casa de pariuri care lanseaza aceasta provocare este Unibet, participarea fiind complet gratuita. Pentru o sansa la castig este necesar sa anticipezi 6 rezultate din acest an la Australian Open. Sigur, nu este usor, insa nu te costa nimic sa incerci.

Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Unibet este eligibil la promotie. Aceasta se numeste „Castiga 250 000 RON cu Australian Open”, gasindu-se in sectiunea „Promotii”. Pentru a vedea cele 6 intrebari la care trebuie sa raspunzi logheaza-te si acceseaza promotia. Apasa apoi pe butonul „Joaca acum gratuit”. La fiecare intrebare iti va aparea si cati utilizatori au ales o anumita varianta, numar exprimat in procente. 

Prima intrebare iti cere sa anticipezi cine va castiga Australian Open la simplu masculin. Evident, raspunsul de top este Novak Djokovic, insa avem ceva indoieli cu privire la acest lucru. A doua intrebare iti cere, dupa cum probabil ai ghicit, sa anticipezi ce jucatoare va castiga la simplu feminin. Raspunsul de top este Serena Williams, insa si aici avem mari indoieli ca americanca se va impune. Apoi trebuie sa anticipezi in ce runda va fi eliminat Roger Federer.

La cea de-a patra intrebare va trebui sa alegi daca serviciul cel mai rapid va depasi sau nu viteza de 240.5 km/h. Nu sunt luate in calcul si meciurile de dublu, ci doar cele de simplu. A cincea intrebare ne cere sa anticipam ce jucatoare va ajunge mai departe in turneu dintre Simona Halep, Kiki Bertens si Elise Mertens. In fine, ultima intrebare ne propune sa anticipam intervalul in care se va situa numarul de tie-breakuri disputat pe tabloul de simplu masculin. Sa spunem ca editia trecuta s-au consumat 105 tie-break-uri. Amintim ca in set decisiv se va juca tie-break daca e cazul. Poti edita selectiile de cate ori doresti pana la startul turneului (19 ianuarie, ora 23:59).

Despre recompensa

Participa gratuit si castiga 250000 RON cu ponturile pe Australian Open daca vei anticipa raspunsul la toate cele 6 intrebari. Jackpotul va fi impartit in mod egal daca vor exista mai multi castigatori si nu se va plati daca nu va exista niciunul. Castigatorul va fi contactat in termen de 30 zile de la incheierea turneului. 

Rezumat

Nu da cu piciorul acestei oportunitati