Alegeri usoare de la Campionatul Under 21

La campionatul european U21 am ajuns in ultima etapa din faza grupelor.

Dupa ce ieri s-au stabilit semifinalistele care din grupa A, Anglia, si posibil Slovacia, astazi se va juca ultima etapa in grupa B. Spania este deja calificata, are sase puncte din sase, in timp ce pentru locul secund se lupta trei echipe Portugalia, Serbia si Macedonia, cu sanse de a trece mai departe in ordinea enumerarii de dinainte. 


Portugalia are meci usor astazi cu Macedonia. Cele doua echipe s-au intalnit de sapte ori in ultimii ani, Portugalia a castigat de sase ori, iar un meci s-a terminat la egalitate. Macedonia a reusit sa faca egal cu Serbia, egal care o mentine in lupta pentru promovare. Insa a fost un egal norocos. Pana la infrangerea cu Spania, Portugalia nu mai pierduse de doi ani. Isi doreste o victorie cat mai clara astazi, pentru a fi siguri ca vor fi echipa cu cel mai bun punctaj, golaveraj de pe locul secund. Este o lupta care lusitanii o poarta cu Slovacia si cu Cehia sau Italia. 

In celalalt meci se vor intalni Serbia si Spania. Spania este favorita clara in acest meci. Serbia nu este o echipa care sa sperie, insa Spania este o echipa care a pierdut ultimul meci direct cu Serbia, in 2014. Spania are sanse mari sa castige titlul de anul acesta, are o echipa buna, cu Asensio, Deulofeu, Llorente, Ramirez. Consider ca cota de 1.50 pentru o victorie a Spaniei este mana cereasca data de casele de pariuri.

Voi miza o dubla
Portugalia -1.5 + victorie Spania

594d1561b7dc3_1498223969.png