Ajungem în Scoția pentru returul de pe Falkirk Stadium !

Falkirk

Gazdele au primit putin ajutor pentru a ajungea in aceasta situatie si au toate sansele de a promova in acest sezon. Au o sansa excelenta de a castiga finala, deoarece sunt peste adversara lor din aceasta seara care nu se descurca asa de bine in deplasare.

Au pierdut doar 4 meciuri pe teren propriu in tot sezonul, ceea ce a facut sa se apropie foarte mult de campionii Hibernian. Au marcat de doua sau de mai multe ori in 4 din cele 5 partide disputate, iar acest lucru le ofera un avantaj in fata adversarilor.

Dundee United

Oaspetii au avut una dintre cele mai bune forme de pe teren propriu in acest sezon. Au trebuit sa obtina doua victorii in fata celor de Greenock Morton doar pentru a ajunge in aceasta faza. Au obtinut 4 victorii din cele 18 partide disputate departe de casa. Doar 32% din punctele lor obtinute in campionat au fost revendicate din deplasari si le va fi foarte greu pentru a obtine victoria pe terenul lui Falkirk.

Dundee nu a castigat nici unul dintre ultimele 10 meciuri disputate in deplasare in campionat. Oaspetii nu au reusit sa marcheze in meciul tur cu Falkirk de acum 3 zile, iar acest lucru a dus la pierdere (0-3).


Pont: Ambele echipe marcheaza @ 1.65