Ai un meci de tradiţie în La Liga la cote senzaţionale!

Real Madrid a câştigat marţi seară cu 2-0 restanţa cu Getafe şi s-a apropiat la 5 puncte de liderul Atlético Madrid. Va fi greu pentru "Los Blancos" să-i ajungă pe "Los Colchoneros", care au şi 2 meciuri mai puţin disputate, însă cu siguranţă vor lupta până la capăt. Valencia are un sezon slab în campionatul Spaniei, însă în ultimele 6 etape a pierdut doar cu Atlético Madrid. "Los murciélagos" sunt pe locul 13 în clasament, la 4 puncte de pragul retrogradării.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci al etapei a 23-a din La Liga. Mai exact, ai cota 8.00 pentru o victorie a Realului şi cota 40.00 pentru un succes al Valenciei pe "Estadio Alfredo Di Stéfano" din Madrid.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 14 februarie 2021, ora 17:15;
  • Pariază pe victoria lui Real Madrid sau a lui Valencia CF, la cotă de 8.00, respectiv 40.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Real Madrid şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 200 lei;
  • Dacă pariezi pe Valencia CF şi aceasta câştigă la Madrid, vei obţine în cont pariuri gratuite de 40.00 x 25 lei = 1.000 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.40 pentru un suces al lui Real Madrid, 4.60 remiza şi 8.00 pentru o victorie a lui Valencia CF.

Real Madrid încă mai speră la titlu şi va face tot posibilul să câştige 6 puncte în următoarele 2 etape în care le va întâlni pe Valencia CF şi Real Valladolid. Un alt obiectiv al echipei antrenate de Zinedine Zidane este Liga Campionilor, unde va juca pe 24 februarie în optimi cu Atalanta Bergamo. Valencia are probleme financiare şi este în zona retrogradării, însă în tur s-a distrat acasă cu Real Madrid, învingând-o cu 4-1 (Carlos Soler 35 penalty, 54 penalty, 63 penalty, Raphaël Varane 43 autogol - Karim Benzema 23). Va fi un meci foarte interesant, pentru că "Los Blancos" vor revanşa după umilinţa din tur de pe "Mestalla" iar casa de pariuri 888 Sport are o ofertă de excepţie pentru clienţii noi, care nu trebuie ratată.