Ai parte de o cotă magnifică dacă mizezi pe RB Leipzig şi PSG

RB Leipzig a eliminat-o în optimi pe Tottenham Hotspur, finalista Ligii Campionilor din sezonul precedent iar în sferturi a trecut de Atlético Madrid. Antrenorul Julian Nagelsmann are doar 33 de ani, însă a reuşit o performanţă uriaşă, să-i califice pe "Die Roten Bullen" în semifinalele celei mai puternice competiţii inter-cluburi din lume. Paris Saint-Germain nu are adversari în Ligue 1, însă după ce a investit sume colosale în jucători, Qatar Sports Investments vrea ca aceştia să aducă Liga Campionilor pe "Parc des Princes". În optimi "Les Rouge et Bleu" au trecut de Borussia Dortmund iar în sferturi au eliminat-o dramatic pe Atalanta Bergamo.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe prima semifinală din Liga Campionilor. Mai exact, ai cota 29.00 pentru o victorie a germanilor şi cota 9.00 pentru un succes al francezilor pe "Estádio da Luz" din Lisabona.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până marți, 18 august 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui RB Leipzig sau a lui Paris Saint-Germain, la cotă de 29.00, respectiv 9.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe RB Leipzig şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 725 lei;
  • Dacă pariezi pe Paris Saint-Germain şi aceasta câştigă la Lisabona, vei obţine în cont pariuri gratuite de 9.00 x 25 lei = 225 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 4.60 pentru un suces al lui RBL, 4.40 remiza şi 1.70 pentru o victorie a lui PSG.

RB Leipzig are cota 10.00 la casa de pariuri 888 Sport că va câştiga Liga Campionilor, în timp ce Paris Saint-Germain are cota 3.50. Înfiinţat în urmă cu 11 ani, RasenBallsport Leipzig se află în faţa unei performanţe uriaşe, calificarea într-o finală de Liga Campionilor. "Les Parisiens" îşi doresc enorm să câştige trofeul, reuşind în sfârşit să se califice până în semifinale. Va fi un meci foarte interesant, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuru!