Ai free bet de 50 de lei la Betano pana pe 10 august!

 Casa de pariuri Betano vine cu o noua super oferta pentru cei care isi deschid conturi noi in Sectiunea Sport.

Se apropie debutul marilor campionate ale Europei si un cont la casa de pariuri Betano este un «must have» pentru pariorii pasionati de fotbal.

 Oferta specială ce consta in 50 lei free bet Sport este oferita de catre casa de pariuri Betano în perioada 28.07.2021 – 10.08.2021.

Atentie, Bonusul Free Bet în valoare de 50 lei, poate fi utilizat doar pentru pariuri sportive.

Cum obtii free bet sport de la Betano

Termeni si conditii free bet Sport Betano

  • Bonusul constând în Free Bet va fi transferat în contul de joc al participantului a doua zi după înregistrarea contului de joc. 
  • Bonusul poate fi folosit într-o perioadă de maximum 7 zile începând cu ziua în care a fost primit de către participant în contul său și numai dacă în acest interval de 7 zile contul de joc a fost verificat, prin transmiterea documentelor de verificare cerute de către Betano;  

(De exemplu, daca înregistrarea contului de joc este realizată pe data de 28.07.2021, bonusul este acordat în data de 29.07.2021, urmând ca până pe data de 03.08.2021 să fie transmise documentele relevante pentru a fi verificat contul de joc și să fie utilizat bonusul Free Bet acordat); 

  • Termenul maxim până la care se poate folosi bonusul Free Bet acordat prin prezenta Campanie promoțională este 18.08.2021;
  • Free bet-ul in valoare de 50 de lei poate fi folosit doar in sectiunea Sport.

Casa de pariuri Betano este vestita pentru cotele atractive pe care le ofera mai ales pentru meciurile din campionatele de fotbal de top, precum Serie A, La Liga, Premier League, Bundesliga.

De asemenea, bogatia de oferte pentru fiecare meci din campionatele mentionate dar si din Liga 1 fac din Betano una dintre cele mai cautate case de pariuri online din Romania.