Ai cote minunate pentru derby-ul Londrei din finala Cupei Angliei

Arsenal şi Chelsea vor fi faţă în faţă sâmbătă în finala Cupei Angliei, care va avea loc pe stadionul "Wembley" din Londra. "The Gunners" s-au clasat pe locul 8 în Premier League şi vor să câştige FA Cup, ca să îşi salveze sezonul şi să se reabiliteze în faţa suporterilor. "The Blues" au terminat pe poziţia a 4-a în campionatul Angliei şi s-au calificat în Liga Campionilor, însă ar fi un an bun dacă vor reuşi să câştige şi Cupa Angliei.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe finala Cupei Angliei. Mai exact, ai cota 21.00 pentru o victorie a echipei antrenate de Mikel Arteta şi cota 11.00 pentru un succes al echipei antrenate de Frank Lampard.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până sâmbătă, 1 august, ora 19:30;
  • Pariază pe victoria lui Arsenal sau a lui Chelsea, la cota de 21.00, respectiv 11.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Arsenal şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 525 lei;
  • Dacă pariezi pe Chelsea şi aceasta câştigă, vei obţine în cont pariuri gratuite de 11.00 x 25 lei = 275 lei;
  • Primelti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

Arsenal le-a eliminat pe Leeds United, AFC Bournemouth, FC Portsmouth, Sheffield United şi Manchester City. Chelsea a trecut de Nottingham Forest, Hull City, FC Liverpool, Leicester City şi Manchester United. Va fi o finală a Cupei Angliei foarte atractivă între două echipe de tradiţie, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la 888 Sport!