Ai cote mărite la 888 Sport pentru meciul de 6 stele din Liga Campionilor, Juve - Barça

Cel mai atractiv meci de miercuri seară este de departe cel dintre Juventus Torino şi FC Barcelona, echipe care au ca obiectiv să câştige Liga Campionilor. Juve şi Barça au o Grupă G accesibilă în care se mai află Dinamo Kiev şi Ferencváros Budapesta. În prima etapă, "La Vecchia Signora" s-a impus cu 2-0 în Ucraina, iar gruparea "Blaugrana" a surclasat-o cu 5-1 acasă pe campioana Ungariei. Antrenorii Andrea Pirlo şi Ronald Koeman vor să câştige grupa, pentru că ar întâlni un adversar mai accesibil în optimi iar meciul tur ar fi în deplasare. În plus, nici Juventus nici Barcelona nu au un sezon bun în Serie A, respectiv La Liga, iar o victorie într-un astfel de meci ar conta foarte mult atât pentru jucători, cât şi pentru suporteri.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe acest meci de vis din Liga Campionilor. Mai exact, ai cota 16.00 pentru o victorie a italienilor şi cota 15.00 pentru un succes al spaniolilor pe "Allianz Stadium" din Torino.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până miercuri, 28 octombrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Juventus Torino sau a lui FC Barcelona, la cotă de 16.00, respectiv 15.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Juventus Torino şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 400 lei;
  • Dacă pariezi pe FC Barcelona şi aceasta câştigă la Torino, vei obţine în cont pariuri gratuite de 15.00 x 25 lei = 375 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 3.00 pentru un suces al lui Juv, 3.55 remiza şi 2.40 pentru o victorie a lui Barça.

Juventus Torino are cota 14.00 la casa de pariuri 888 Sport că va câştiga Liga Campionilor, în timp ce FC Barcelona are cota 12.00. Starul portughez Cristiano Ronaldo este în continuare pozitiv cu COVID-19, astfel nu va juca împotriva lui Lionel Messi. Şi la catalani sunt probleme, pentru că vin după un 1-3 acasă cu Real Madrid, iar preşedintele Josep Maria Bartomeu a demisionat. Vom avea un meci de 6 stele, care nu trebuie ratat şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casa de pariuri 888 Sport!