Ai cote fabuloase pe 888 la al 188-lea duel dintre Arsenal si Liverpool

Arsenal şi FC Liverpool vor fi miercuri pentru a 188-a oară faţă în faţă în campionatul Angliei. "Tunarii" vin după un eşec cu 2-1 pe terenul lui Tottenham şi sunt cu 3 etape înainte de finalul sezonului pe un modest loc 9 în clasament. Ca să nu vadă cupele europene la tv, băieţii lui Mikel Arteta vor trebui să câştige Cupa Angliei. FC Liverpool a remizat în ultima etapă pe "Anfield" cu FC Burnley. "Cormoranii" nu mai au nicio motivaţie după ce au câştigat titlul.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din acest weekend. Mai exact, ai cota 21.00 pentru o victorie a gazdelor şi cota 10.00 pentru un succes al oaspeţilor pe "Etihad Stadium".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până miercuri, 15 iulie, ora 22:15;
  • Pariază pe victoria lui Arsenal sau a lui FC Liverpool, la cota de 21.00, respectiv 10.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Arsenal şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 525 lei;
  • Dacă pariezi pe FC Liverpool şi aceasta câştigă la Londra, vei obţine în cont pariuri gratuite de 10.00 x 25 lei = 250 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

Va fi un duel între Mikel Arteta şi Jürgen Klopp. Spaniolul nu a reuşit să o readucă în top pe Arsenal, care este în mare pericol de a rata calificarea în cupele europene. Neamţul nu-i mai poate motiva pe jucători, care sunt campioni şi cu gândul la vacanţa de vară. Va fi însă un meci de tradiţie din Premier League, iar pe teren vor fi Bukayo Saka, Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette vs Roberto Firmino, Sadio Mané, Mohamed Salah. Nu va fi o partidă cu miză ci una al orgoliilor, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la 888 Sport!