Ai cote de vis, pe măsura unui meci de poveste ca Real Madrid - Inter Milano

Real Madrid este pe ultimul loc în Grupa B din Liga Campionilor, cu un singur punct după 2 meciuri disputate. "Los Blancos" au pierdut acasă cu Şahtior Doneţk şi au remizat în deplasare cu Borussia Mönchengladbach. Nici Internazionale Milano nu stă prea bine în clasament, fiind pe poziţia a 3-a, cu 2 puncte. "Nerazzurri" au avut 2 remize în meciurile cu Borussia Mönchengladbach şi Şahtior Doneţk. Real este în pericol de a rata locurile 1-2 dacă nu va câştiga marţi. Va reuşi Inter, fără Romelu Lukaku, care este accidentat, să dea lovitura pe "Estadio Alfredo Di Stéfano"?

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote de excepţie pentru a putea paria pe acest meci de poveste din Liga Campionilor. Mai exact, ai cota 10.00 pentru o victorie a spaniolilor şi cota 26.00 pentru un succes al italienilor.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până marți, 3 noiembrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Real Madrid sau a lui Internazionale Milano, la cotă de 10.00, respectiv 26.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Real Madrid şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 250 lei;
  • Dacă pariezi pe Internazionale Milano şi aceasta câştigă la Madrid, vei obţine în cont pariuri gratuite de 26.00 x 25 lei = 650 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.88 pentru un suces al lui Real Madrid, 4.10 remiza şi 3.95 pentru o victorie a lui Internazionale Milano.

Echipa antrenată de Zinedine Zidane are 14 rezultate consecutive de peste 2,5 goluri în meciurile din Liga Campionilor jucate acasă! Echipa antrenată de Antonio Conte are 4 rezultate de peste 2,5 goluri în ultimele 5 meciuri jucate în Liga Campionilor. Va fi de departe cel ma interesant şi atractiv meci al serii, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!