Ai cote "beton" doar la 888 Sport pentru meciul etapei din Liga 1, U Craiova - CFR Cluj

Universitatea Craiova a scos un 0-0 în deplasare cu FCSB şi a rămas la 7 puncte de lider, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular. CFR Cluj a profitat de remiza "fecesebiştilor" şi chiar dacă s-a chinuit să o bată pe Dinamo, până la urmă a câştigat şi s-a apropiat la 1 punct de FCSB. În ultima etapă se va decide câştigătoarea sezonului regular, CFR Cluj urmând a juca la Craiova cu Universitatea iar FCSB la Sfântu Gheorghe cu Sepsi OSK.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din etapa a 29-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 16.00 pentru o victorie a oltenilor şi cota 15.00 pentru un succes al ardelenilor pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 11 aprilie 2021, ora 21:30;
  • Pariază pe victoria lui Universitatea Craiova sau a lui CFR Cluj, la o cotă de 16.00, respectiv 15.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Universitatea Craiova şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 400 lei;
  • Dacă pariezi pe CFR Cluj şi aceasta câştigă în Bănie, vei obţine în cont pariuri gratuite de 15.00 x 25 lei = 375 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.38 pentru un suces al lui Universitatea Craiova, 2.95 remiza şi 3.25 pentru o victorie a lui CFR Cluj.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.