Ai cote barosane la 888 Sport, pe masura unui Anglia - Germania

Cel mai aşteptat meci din optimile Campionatului European nu poate fi decât cel dintre Anglia şi Germania. Ambele reprezentative au dezamăgit în faza grupelor, unde Anglia le-a învins cu 1-0 pe Croaţia şi Cehia şi a remizat 0-0 cu Scoţia, în timp ce Germania a pierdut cu 1-0 în faţa Franţei, a bătut cu 4-2 Portugalia şi a terminat la egalitate, 2-2 cu Ungaria. Echipa antrenată de Gareth Southgate a fost avantajată că a jucat toate meciurile acasă pe "Wembley" iar acum se va duela cu nemţii tot la Londra, unde vor avea loc semifinalele şi finala. Selecţionerul Joachim Löw nu mai are un lot atât de puternic ca în 2014, însă cu puţină atenţie, echipa sa poate elimina Anglia. "The Three Lions" nu au jucat nimic în faza grupelor, însă cu siguranţă vor juca aborda diferit duelul cu "Nationalmannschaft".

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe un clasic al fotbalului, Anglia vs Germania. Mai exact, ai cota 15.00 pentru o victorie a englezilor şi cota 17.00 pentru un succes al germanilor pe legendarul stadion "Wembley".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până marți, 29 iunie 2021, ora 19:00;
  • Pariază pe victoria lui Anglia sau a lui Germania, la o cotă de 15.00, respectiv 17.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Anglia şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 375 lei;
  • Dacă pariezi pe Germania şi aceasta câştigă la Londra, vei obţine în cont pariuri gratuite de 17.00 x 25 lei = 425 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.50 pentru un suces al lui Anglia, 3.25 remiza şi 3.00 pentru o victorie a lui Germania.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.