Ai cota 50 pentru castigatorul oricarui meci in Turneul Campionilor

Chiar daca ocupantii primelor 3 pozitii din clasamentul de simplu vor ramane aceiasi, Turneul Campionilor are intotdeauna farmecul sau, deoarece aici participa cei mai buni 8 jucatori ai anului respectiv, asteptandu-ne partide frumoase. In vederea acestui ultim turneu al anului, casa online Netbet ne propune o promotie ce prezinta cota 50 pentru castigatorul oricarui meci.


Ai ochit vreun favorit clar intr-o partida? Pariaza acum >>>


5bec4dea8ac1c_1542213098.jpgCe trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Netbet pana duminica, ora finalei Turneului Campionilor, utilizand codul „COTA50”. Efectueaza apoi un depozit de minim 50 lei, insa nu folosi metodele electronice, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe castigatorul unui meci de la Turneul Campionilor, indiferent de cota. Miza maxima a pariului este 10 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompense

Ai cota 50 pentru castigatorul oricarui meci in Turneul Campionilor, in cazul in care pariul plasat de tine este castigator, iar tu ai profitat la maxim de promotie, plasand 10 lei, urmand a obtine 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pentru ca restul sa se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea promotiei. Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare de 4 ori pe orice eveniment sportiv cu o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana duminica, la ora finalei Turneului Campionilor, introducand codul „COTA50”
  • Efectueaza un depozit de minim 50 lei, insa nu folosi metodele electronice
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe castigatorul oricarui meci de la Turneul Campionilor
  • Maxim 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este „verde” vei obtine cash imediat castigul conform cotei marite, pe cand restul pana la maxim 500 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 72 ore de la incheierea promotiei
  • De 4 ori trebuie rulat bonusul in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Ai ochit vreun favorit clar intr-o partida? Pariaza acum >>>