Ai cota 20 pentru victoria FCSB in sferturile Cupei Romaniei

Chiar daca nu se vor intalni in play-off, FCSB si Dinamo se mai pot duela de doua ori in acest sezon si anume in semifinalele Cupei Romaniei. Pentru ca asta sa se intample trebuie, in primul rand, ca ambele echipe sa se califice. Cel mai usor meci pare a-l avea FCSB, care o va intalni in sferturi pe divizionara secunda Hermannstadt. Foarte multi pariori se gandesc ca FCSB nu are cum sa piarda victoria in timpul regulamentar, casa online Betfair profitand de acest aspect, prezentand o cota de 20.0 pentru ca FCSB sa castige in timpul regulamentar cu Hermannstadt.Ce trebuie sa fac?


Pentru a te califica la aceasta cota marita trebuie sa te inregistrezi la Betfair pana la ora meciului (miercuri, 18:30) utilizand codul ZFBNBF. Depune apoi pentru a plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul celor de la FCSB in timp regulamentar. Ai cota 20 pentru victoria FCSB in sferturile Cupei Romaniei, cel mult 5 lei luandu-se in calcul la aceasta cota marita. Poti paria mai mult, diferenta calculandu-se insa la cota normala, care in acest moment este 1.5. 


Despre recompensa


In cazul destul de probabil in care FCSB o va invinge in timp regulamentar pe Hermannstadt, vei obtine 100 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (7.5 lei) il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita in termen de 24 ore sub forma de freebet. El trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, atat freebetul, cat si pariul pe victoria FCSB neavand voie sa le plasezi decat din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana miercuri, ora 18:30, folosind codul ZFBNBF

·         Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria FCSB in meciul din Cupa Romaniei cu Hermannstadt

·         Maxim 5 lei se iau in calcul la cota marita 20.0

·         Daca FCSB castiga in timp regulamentar vei primi minim 7.5 lei cash, pentru ca restul, pana la 100 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in maxim 30 zile din Sportsbook la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2


Cota mare cu un risc foarte mic >>>