Ai 7 cote marite pentru penultima etapa a preliminariilor CE 2020

Penultima etapa a preliminariilor Campionatului European de anul viitor iti aduce sapte cote marite, cota cea mai mica fiind 3.5. 

Cotele marite sunt oferite de casa de pariuri Unibet. Acestea vizeaza atat echipa care va castiga partida, cat si marcatorul primului gol. Vei genera profit garantat daca maxim doua dintre cele 7 cote vor fi castigatoare. 

Ce trebuie sa fac?

Cotele marite le poti accesa in pagina promotiei, numita „Cote marite pentru calificari Euro 2020”. Alternativ, le vei gasi in sectiunea „Promotii Unibet” din lista cu sporturi aflata in partea stanga a categoriei „Sport”. 

Cota marita cea mai mica, dupa cum am mentionat si mai sus, este 3.5, care va fi castigatoare in cazul in care Portugalia se va impune pe teren propriu cu Lituania, iar Cristiano Ronaldo va marca primul. Nu credem ca exista vreun dubiu ca portughezii vor castiga. Cat despre Cristiano Ronaldo, sa spunem ca a marcat de 7 ori in cele 6 meciuri disputate. 

O alta cota marita pe care am vedea-o castigatoare este cea conform careia Danemarca va invinge pe teren propriu Gibraltarul, iar Eriksen va marca primul. In tur jucatorul lui Tottenham a marcat doua goluri, e drept, ambele din penalty. Cota ca asta sa se intample este 5.25.

Un jucator care se afla intr-o forma excelenta este neamtul Timo Werner. In ultimele doua etape din Bundesliga, atacantul lui Leipzig a marcat nu mai putin de 5 goluri. Asadar, nu este deloc exclus ca Germania sa o invinga pe propriul teren pe Belarus, iar Werner sa marcheze primul. Cota marita pentru acest pariu este 4.5.

Dintre cele sapte cote marite in preliminariile EURO 2020, una vizeaza meciul Romaniei de pe teren propriu cu Suedia. Este cea mai mare cota marita dintre cele 7 si asta pe buna dreptate. Cota va fi castigatoare daca Romania va invinge, iar Keseru va marca primul. Keseru este golgheterul Romaniei, cu 6 reusite, iar „tricolorii” trebuie sa castige daca vor sa mai spere la calificare. Asadar, nu este imposibil ca aceste doua lucruri sa se petreaca.

 Profita acum de cotele marite