Afla campioana Ligii I dupa play-off daca s-ar respecta rezultatele din sezonul regulat

Programul play-offului Ligii I se vrea a fi conceput in asa fel incat titlul sa se decida in ultima etapa. Drept urmare, partida dintre CFR Cluj si FCSB, primele doua clasate, va avea loc in etapele 5 si 10, in partida din ultima runda FCSB urmand sa joace pe teren propriu. Dupa sezonul regulat CFR Cluj are 5 puncte in fata celor de la FCSB si 9 in fata Craiovei, lucru care a facut ca in play-off ardelenii sa porneasca avand un avans de doua puncte fata de FCSB si de patru puncte in fata Craiovei.


Noi am fost curiosi sa aflam clasamentul final al Ligii I daca s-ar repeta toate rezultatele din sezonul regulat, drept urmare actionand in consecinta. Sigur ca rezultatele nu vor fi identice, insa in acest fel ne vom putea face o idee despre cum vor evolua lucrurile in play-off.


5c7e651d90cf7_1551787293.jpg


Singura schimbare vizeaza “lanterna rosie”

In urma efectuarii calculelor a reiesit faptul ca Sepsi va parasi ultima pozitie, aceasta facand rocada cu Viitorul, care ar obtine doar 8 puncte in play-off. Penultimul loc ar fi ocupat de Astra, locurile de pe podium fiind aceleasi ca in sezonul regulat. Astfel, CFR Cluj ar obtine 18 puncte in play-off, FCSB 16, iar Craiova 15. In consecinta, CFR Cluj va castiga Liga I la o diferenta de 4 puncte de FCSB si 7 puncte de Craiova.


Clasamentul final daca s-ar respecta rezultatele din sezonul regulat

1. CFR Cluj: 45 puncte

2. FCSB: 41 puncte

3. CSU Craiova: 38 puncte

4. Sepsi: 34 puncte

5. Astra: 32 puncte

6. Viitorul : 27 puncte


Ardelenii, favoriti la titlu si la casele de pariuri

Ne asteptam ca titlul sa fie decis in ultima runda, la asta asteptandu-se si casele de pariuri, diferenta de cote fiind destul de mica intre CFR Cluj si FCSB pentru castigarea titlului. O casa online care a fost pe faza si a updatat deja cotele si echipele ce au intrat in play-off este 888sport. Aceasta ofera cota 2.00 pentru ca ardelenii sa castige titlul si 2.2 pentru ca FCSB sa faca asta. De asemenea, 888sport prezinta si cote pentru echipa care va incheia in top 2. Prin urmare, daca esti de parere ca se va intampla o surpriza, iar CFR Cluj si FCSB nu vor ocupa primele doua pozitii la final, poti paria la o cota de 4.00 ca va reusi asta Craiova. Este greu de crezut ca Astra, Viitorul sau Sepsi vor ocupa primele doua locuri, cotele pentru aceasta realizare fiind pe masura.


Pariaza pe echipa care crezi ca va lua titlul >>>