Activează Bonusul Multiplu de la Betano și bucură-te de extracâștiguri

Campionatele europene de fotbal sunt în plină desfășurare, iar Betano ți-a pregătit o surpriză: mizezi pe cel puțin trei selecții și te bucuri de un câștig mai mare atunci când biletul tău este ”verde”.

Cum?

Simți că în Spania favoritele vor câștiga în weekend? Crezi că în Italia vor marca ambele echipe în derby-ul etapei? Sau poate te inspiră o partidă cu multe goluri din Anglia?

Atunci nu mai sta pe gânduri și creează-ți biletul de top pe fotbal. Alege minim trei selecții, iar, dacă acestea sunt câștigătoare, Betano îți oferă un plus de 5% la câștigul tău.

Dacă te simți inspirat și alegi mai mult de trei selecții câștigătoare, extra profitul tău va crește exponențial. Astfel că, la 14 selecții cu ”verde”, vei beneficia de un extra câștig de 70%.

Extra câștig la baschet și tenis

Iar veștile bune de la Betano nu se opresc aici. Bonusul Multiplu poate fi activat chiar și la tenis și baschet. Singura diferență față de selecțiile din fotbal este aceea că extracâștigul pornește de la numai două selecții și reprezintă 3%.

Află toate detaliile!

Atunci când îți creezi biletul cu selecții multiple, Betano te va informa de fiecare dată cu privire la valoarea extracâștigului și ce pași trebuie să urmezi.

Pentru mai multe detalii despre lista campionatelor, competițiilor și tipurilor de pariuri care beneficiază de Bonus Multiplu, intră aici.

Despre Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai mari companii GameTech din lume. Cu accent pe Tehnologie și Oameni, își propune să îmbunătățească experiența de pariuri pe care o oferă milioanelor de clienți din întreaga lume și să ofere divertisment fanilor sportului într-un mod distractiv și responsabil.

Kaizen Gaming deține brandul premium de pariuri sportive și jocuri online Betano, cu o prezență solidă pe piețele din Europa și America Latină. De asemenea, a intrat recent în Africa și America de Nord prin lansările din Nigeria și Ontario. La nivel global, compania are peste 2.300 de angajați.

Kaizen Gaming este recunoscut drept un jucător de top pe piața globală a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc, primind mai multe premii ale industriei, inclusiv o premieră mondială de cinci trofee într-un singur an la EGR Operator Awards 2023 („Operatorul de Pariuri Sportive al Anului”, „Campania de Marketing a Anului”, „Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă”, „Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” și „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”).

Pentru mai multe informații accesați Kaizen Gaming.