A castigat 300.000 de lei în doar 5 rotiri la Publicwin

Nu stii niciodata cand te loveste norocul atunci cand te joci la pacanele online. Este și cazul unui jucator Legalbet, care și-a deschis cont la Publicwin Cazino de pe unul dintre bannerele noastre, iar apoi a castigat 300.000 de lei cu o miză de doar 60 de lei. La ce promoții și bonusuri are Publicwin, nu este de mirare că acest operator de top a fost una dintre variantele sale în materie de cazinouri online.

 Starlight Princess, slotul norocos

 Castigul fabulos a fost obținut la jocul Starlight Princess, lansat pe piața de 2021. 

  • Jocul are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă ca frecventa castigurilor e mai redusă, însă atunci cand acestea vin, ele se simt la balanta. Iar premiul de 300.000 de lei sigur i-a picat bine jucătorului nostru. 
  • Starlight Princess e un slot dispus pe o matrice de tip 6x5, dar jocul plătește orice combinatie de cel puțin 8 simboluri, indiferent unde se formează pe ecran. 
  •  Jucătorul a nimerit 4 simboluri Scatter, care l-au purtat în funcția specială cu 15 rotiri gratuite. Doar că nici nu a avut nevoie de toate cele 15 rotiri gratuite pentru a castiga 300.000 de lei. 
  • În runda a 2-a a nimerit un multiplicator de 500x, care l-a ajutat enorm ulterior.
  •  Cel mai mare castig l-a primit în runda a 5-a, cand a încasat aproape 270.000 RON. 
  • Dar de ce s-a oprit jocul după doar 5 rotiri gratuite? Pentru ca Starlight Princess are un câștig maxim de 5.000x miza. 
  • Cum jucătorul avea un pariu de 60 RON, el a atins castigul maxim acceptat (300.000 RON).
depunere minima 50 RON
500 FS
Pariaza

 Încearcă jocurile de la Publicwin 

 Publicwin are sute de jocuri în secțiunea de cazino, cu tematici dintre cele mai diverse: aventura, fructe, pirati, regalitate etc.

Poți încerca sloturi de tip Megaways, precum Extra Juicy Megaways, Wild Hammer Megaways, Majestic Megaways ori poți merge la subsectiunea de jocuri cu mize mici, ca King & Queen, Coyote Crush sau 12 Zodiacs.

Furnizori de top, precum Novomatic, NetEnt ori Pragmatic Play se numără printre providerii de jocuri pe care îi găsești pe Publicwin.