A castigat 300.000 de lei în doar 5 rotiri la Publicwin

Nu stii niciodata cand te loveste norocul atunci cand te joci la pacanele online. Este și cazul unui jucator Legalbet, care și-a deschis cont la Publicwin Cazino de pe unul dintre bannerele noastre, iar apoi a castigat 300.000 de lei cu o miză de doar 60 de lei. La ce promoții și bonusuri are Publicwin, nu este de mirare că acest operator de top a fost una dintre variantele sale în materie de cazinouri online.

 Starlight Princess, slotul norocos

 Castigul fabulos a fost obținut la jocul Starlight Princess, lansat pe piața de 2021. 

  • Jocul are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă ca frecventa castigurilor e mai redusă, însă atunci cand acestea vin, ele se simt la balanta. Iar premiul de 300.000 de lei sigur i-a picat bine jucătorului nostru. 
  • Starlight Princess e un slot dispus pe o matrice de tip 6x5, dar jocul plătește orice combinatie de cel puțin 8 simboluri, indiferent unde se formează pe ecran. 
  •  Jucătorul a nimerit 4 simboluri Scatter, care l-au purtat în funcția specială cu 15 rotiri gratuite. Doar că nici nu a avut nevoie de toate cele 15 rotiri gratuite pentru a castiga 300.000 de lei. 
  • În runda a 2-a a nimerit un multiplicator de 500x, care l-a ajutat enorm ulterior.
  •  Cel mai mare castig l-a primit în runda a 5-a, cand a încasat aproape 270.000 RON. 
  • Dar de ce s-a oprit jocul după doar 5 rotiri gratuite? Pentru ca Starlight Princess are un câștig maxim de 5.000x miza. 
  • Cum jucătorul avea un pariu de 60 RON, el a atins castigul maxim acceptat (300.000 RON).

 Încearcă jocurile de la Publicwin 

 Publicwin are sute de jocuri în secțiunea de cazino, cu tematici dintre cele mai diverse: aventura, fructe, pirati, regalitate etc.

Poți încerca sloturi de tip Megaways, precum Extra Juicy Megaways, Wild Hammer Megaways, Majestic Megaways ori poți merge la subsectiunea de jocuri cu mize mici, ca King & Queen, Coyote Crush sau 12 Zodiacs.

Furnizori de top, precum Novomatic, NetEnt ori Pragmatic Play se numără printre providerii de jocuri pe care îi găsești pe Publicwin.