888 Sport vine cu o promoţie de vis. Ai cota 101.00 pentru o victorie a Chindiei!

Meciul cu Djurgårdens din Europa League a trecut iar acum CFR Cluj va juca acasă în Gruia cu CFR Cluj, în etapa a 5-a a Ligii 1. Băieţii lui Dan Petrescu sunt neînvinşi în sezonul regular unde au câştigat 10 puncte din 12 posibile. Emil Săndoi ştie care şanse minime de a pleca neînvins de la Cluj, însă speră ca jucătorii lui să se mobilizeze şi să nu se considere victime sigure. În sezonul precedent "feroviarii" au câştigat 6 puncte cu târgoviştenii şi au avut un golaveraj de 8-1.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă super cote pentru a putea paria pe meciul dintre CFR Cluj şi Chindia Târgoviște. Mai exact, ai cota 7.00 pentru o victorie a "alb-vişiniilor" şi cota 101.00 pentru un succes al "roş-albaştrilor" pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj Napoca.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 27 septembrie 2020, ora 19:00;
  • Pariază pe victoria lui CFR Cluj sau a lui Chindia Târgoviște, la cotă de 7.00, respectiv 101.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;

Dacă mizezi pe CFR Cluj şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 175 lei;

Dacă pariezi pe Chindia Târgoviște şi aceasta câştigă în Gruia, vei obţine în cont pariuri gratuite de 101.00 x 25 lei = 2.525 lei;

Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;

Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;

Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.32 pentru un suces al lui CFR Cluj, 5.00 remiza şi 10.00 pentru o victorie a lui Chindia Târgoviște.

CFR Cluj este la 2 puncte de liderul Universitatea Craiova şi, după ce a avut o remiză albă acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, nu îşi mai poate permite paşi greşiţi şi cu Chindia Târgoviște. Aceasta ştie că ardelenii sunt un pic obosiţi după meciul din Suedia cu Djurgårdens şi sunt decişi să facă o partidă mare, chiar dacă nimeni nu le dă nicio şansă. Casa de pariuri 888 Sport vine pentru clienţii noi cu o promoţie de excepţie la un meci de Liga 1. În fotbal au fost şi vor fi mereu surprize, astfel că merită să profiţi de cota absolut fulminantă care este pentru un posibil succes al Chindiei pe terenul campioanei.