888 Sport are o nouă promoţie de neratat pentru un meci din Liga 1

CFR Cluj a câştigat cu 3-1 pe terenul lui FC Hermannstadt şi a revenit la 1 punct de FCSB. 6 victorii şi un egal este bilanţul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a campioanei. Astra Giurgiu trece printr-o perioadă slabă câştigând doar 1 punct în ultimele 3 etape disputate în sezonul regular. În ultima rundă băieţii lui Eugen Neagoe au fost umiliţi la Sfântu Gheorghe de Sepsi OSK, deşi aceasta a avut o mulţime de jucători indisponibili. Dacă CFR va câştiga, va urca pe primul loc în clasament şi va profita de remiza FCSB-ului din Trivale.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 19-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 7.00 pentru o victorie a "alb-vişiniilor" şi cota 51.00 pentru un succes al "alb-negrilor" pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj Napoca.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până joi, 28 ianuarie 2021, ora 20:00;
  • Pariază pe victoria lui CFR Cluj sau a lui Astra Giurgiu, la cotă de 7.00, respectiv 51.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe CFR Cluj şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 175 lei;
  • Dacă pariezi pe Astra Giurgiu şi aceasta câştigă în Gruia, vei obţine în cont pariuri gratuite de 51.00 x 25 lei = 1.275 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.48 pentru un suces al lui CFR Cluj, 4.10 remiza şi 6.75 pentru o victorie a lui Astra Giurgiu.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.