888 Sport are o nouă promoţie atractivă pentru un meci din Liga 1

Academica Clinceni este neînvinsă în ultimele 4 etape disputate în sezonul regular al Ligii 1. Punctul forte al ilfovenilor este apărarea, care nu a primit niciun gol în ultimele 4 etape. FCSB s-a impus în ultima etapă cu 3-2 în derby-ul cu Dinamo şi va merge la Clinceni să câştige, pentru a reveni pe locul 2 în clasament. CFR a câştigat sâmbătă la Cluj cu FC Botoşani şi a urcat în clasament peste "roş-albaştri". Aceştia nu-şi pot permite nici măcar un egal luni seară, pentru că sunt la 6 puncte de liderul Universitatea Craiova şi la 3 puncte de ocupanta poziţiei a 2-a, CFR Cluj.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe ultimul meci din etapa a 7-a a sezonului regular din Liga 1. Mai exact, ai cota 34.00 pentru o victorie a ilfovenilor şi cota 8.00 pentru un succes al "fecesebiştilor" pe "Clinceni Arena".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până luni, 19 octombrie 2020, ora 21:00;
  • Pariază pe victoria lui Academica Clinceni sau a lui FCSB, la cotă de 34.00, respectiv 8.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Academica Clinceni şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 850 lei;
  • Dacă pariezi pe FCSB şi aceasta câştigă la Clinceni, vei obţine în cont pariuri gratuite de 8.00 x 25 lei = 200 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 6.25 pentru un suces al lui Academica Clinceni, 4.10 remiza şi 1.50 pentru o victorie a lui FCSB.

Academica Clinceni are o apărare beton care nu a primit gol de 360 de minute. FCSB a marcat 15 goluri în 6 etape şi are cel mai bun atac din Liga 1. Va fi un meci destul interesant, care are şi o promoţie minunată pe 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!