9 motive pentru care sa nu te indragostesti de un parior

Acest articol nu se adreseaza pariorilor inraiti, ci acelora care aspira la o relatie. Evident, articolul este un pamflet.
 
Sigur ca pariorul inrait are si el dreptul la o relatie; iata insa cateva motive pentru care nu este tocmai o idee buna sa te indragostesti de un parior.
 


“Program de lucru” neregulat


Indiferent daca este implicat profesional sau doar la nivel de distractie in fenomenul pariurilor, varietatea si multitudinea evenimentelor din sport il va obliga “sa stea peste program” destul de des, ca sa nu zic zilnic. Este posibil ca dorinta ta de a petrece timp cu el, sa se intersecteze cu orele lui suplimentare de “munca”. Si chiar dupa program, nu stii niciodata cum intervine ceva. E o meserie cu adevarat solicitanta.


Meciuri se joaca mereu, chiar si de sarbatori


Asa se face ca, meciuri de fotbal sau din orice alt sport sunt programate 365 de zile pe an, ba chiar 24 de ore pe zi, pe diferite continente. Nici sarbatorile nu fac exceptie, primul exemplu care imi vine acum in minte fiind Premier League – in Anglia nu exista pauza nici de Craciun, nici de Revelion.

14 februarie, ziua indragostitilor – o sarbatoare mai mult a femeilor, sa recunoastem. Bineinteles ca femeia trebuie tinuta in puf in fiecare zi, dar daca, sa presupunem prin absurd, ai fost la “munca” in fiecare zi si nu ai reusit sa o tii in puf, 14 februarie este prilejul perfect de a te revansa fata de ea! 14.02.2017: ca un facut, am avut programate meciurile PSG-Barcelona si Benfica-Borussia Dortmund. Romantic!

1 Martie – hodoronc-tron, etapa in Spania, Franta si meciuri de cupa in Germania, Italia si Franta.  Alegerea e simpla:
 
Sursa: Junimea

Cand te cheama meseria, aia e, nu poti lipsi. Daca trebuie, trebuie! Cineva trebuie sa aduca bani in casa!


Trebuie sa te gandesti mereu de N ori inainte sa alegi o destinatie de vacanta


Vacanta e vacanta, tuturor ne place in vacanta, relaxare, peisaje mirifice, distractie, bautura, romantism, de toate. Atat doar, sa nu te surprinda daca destinatia si perioada pe care ati ales-o coincide cu vreun eveniment sportiv, vreun meci sau un turneu ceva, si in loc sa luati cina in restaurantul hotelului de la ultimul etaj, romantic, deasupra orasului, ajungi sa spargi seminte de foame pe vreun stadion.
 

Vei purta mai mult monologuri, nu dialoguri


Seara, doar tu si el. In sfarsit, teritoriul tau! Ii povestesti despre colega ta de servici care si-a cumparat o noua rochie, despre prietena ta care a fost inselata de iubit, dar el se uita in gol, are privirea de gheata. Sa nu te mire daca dupa ceva timp, singurele cuvinte care-i vor iesi pe gura vor fi: Utah sau Boston? E semn ca inca nu s-a hotarat ce va paria pe meciurile din NBA care stau sa inceapa.


Sex vs. un meci live important


Pentru placeri trupesti, intotdeauna este momentul potrivit. Sigur! Dar nu chiar acum, peste o ora jumate mai bine sa se termine meciul din Liga Camionilor si sunt tot al tau! Nu te grabi sa te superi pentru ca mai tare inrautatesti situatia. Dupa meciul Live din Liga Campionilor urmeaza si rezumatele!
 
 

In orice situatie incerta, el pariaza!


Esenta competitiva a pariurilor depaseste limitele sportului si limitele ce tin de case de pariuri online. Pariorii inraiti vor fi intotdeauna fericiti sa accepte un pariu sau sa intre intr-o disputa, evident in anumite conditii. Pun pariu ca prietena ta se va desparti de iubitul ei actual in maxim o luna – cota 2.00! Cota 1.30 ca ospatarul va aduce mancarea rece. Sa nu fii surprinsa daca primesti astfel de propuneri  – te-am avertizat!
 

Locul de intalnire


Trebuie sa mai iesiti si in oras, nu puteti sta numai in casa. Si asta va accepta si el, fara sa se opuna in vreun fel, e si el de acord cu asta. Sa fie un restaurant frumos, cu mancare buna, select, romantic, dar daca are si un TV pe perete e locul perfect. Bine, e important si postul ca daca e pe Acasa TV n-am facut nimic.

Acum na, baiat de caracter din fire, nu se supara nici daca e pe Acasa TV, dar in situatia asta sa nu te mire daca sta intr-una pe telefon, cu aplicatia de live scores deschisa si da refresh la pagina in mod obsesiv.
 
 

Are memorie asociativa


El va asocia orice moment important din viata voastra cu un eveniment sportiv. Asa ca, multumeste-te cu faptul ca a retinut data cand v-ati cunoscut, cand v-ati sarutat prima data, si nu il intreba cum de are o memorie asa buna si retine toate aceste date. Daca, din intamplare, a dat si Ronaldo gol in acelasi timp cu primul vostru sarut, el va retine pana si minutul, nu numai data.
 

Nu e mereu intr-o dispozitie buna


Pariorii inraiti sunt perfectionisti, se gandesc mereu la pariuri, chiar daca evenimentul pe care au pariat s-a incheiat deja. Cand rezultatul este deja cunoscut, se gandesc mereu la deciziile pe care le-au luat si este posibil ca din cand in cand sa isi exprime dezamagirea cu voce tare. E ceva normal, un parior nu e intotdeauna intr-o dispozitie buna - nu are nicio legatura cu tine, pur si simplu a pierdut la pariuri.
 
 
Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare! Adaptat dupa un material Intelbet.ru.