5 filme si seriale dupa care au aparut jocuri de casino online

De-a lungul timpului au existat filme sau chiar seriale menite sa ramana in istoria cinematografiei si datorita impactului avut asupra tinerilor si nu numai, au devenit sursa de inspiratie si pentru lumea jocurilor de noroc. Asa au aparut jocuri ca la aparate online care au fost inspirate din aceste seriale si filme de succes.

Peaky Blinders

Una dintre cele mai de succes serii ale filmului din Marea Britanie, Peaky Blinders a reusit sa rupa gura targului, ceea ce le-a dat ocazia oamenilor de la productie sa lanseze sezon dupa sezon. Aparut in anul 2013, filmul are la baza o epopee de familie de gangsteri, iar actiunea are loc in Anglia anilor 1900. Actiunea este in jurul familiei Shelby, care stie foarte bine sa se apere folosind lame de ras pe care el tine in varful sepcilor, iar liderul familiei este Tommy Shelby.

Tommy Shelby si fratii lui s-au intors in Birmingham, orasul unde au efectuat armata pe timpul Primului Razboi Mondial. Shelby si Peaky Blinders, gasca a carui lider este controleaza orasul, insa pe masura ce ambitiile lui Tommy cresc si doreste sa se extinda, intalneste si inamici care se opun ca el sa construiasca un imperiu de afaceri dincolo de Birmingham.

Narcos

Avand doar trei sezoane, Narcos a fost unul dintre cele mai urmarite seriale care il au in prim-plan pe regele cocainei. Practic, serialul spune povestea reala a infiintarii cartelurilor de droguri din Columbia si cum a ajuns cocaina sa fie raspandita pe intreg mapamondul. S-au facut nenumarate eforturi pentru a stopa acest lucru, insa fortele de ordine implicate au intrat intr-un conflict direct si brutal cu aceste carteluri.

Cel mai bogat conducator de cartel de droguri a fost Pablo Escobar, personajul in jurul caruia este si intreg serialul. Pret de trei serii am putut sa urmarim exact cum a inceput vanatoarea lui Escobar de catre un agent DEA (Steve Murphy) trimis in Columbia sa stopeze acest fenomen si sa il captureze pe regele cocainei. Intr-un final lucrurile au luat o turnura interesanta, agentul si echipele de politie columbiene au trebuit sa il ucida pe Pablo Escobar.

Miami Bici

Lansat in anul 2020, Miami Bici este povestea a doi tineri care au plecat dintr-un oras mic din Romania si au ajuns la Miami. Ion si Ilie sunt personajele principale care in plina iarna au luat drumul Statelor Unite ale Americii pentru a-si trai visul american, cat si visul romanesc de a face bani rapid. Partenerii de baza la realizarea filmului au fost putini, insa Superbet a jucat un rol important, fiind printre cei care au sustinut din plin proiectul.

Succesul care i-a adus premiul publicului la Premiile Gopo 2021 a insemnat si aparitia Miami Bici pacanele online. Produsul a aparut in data de 12.05.2021 si apartine furnizorului Skywind Group. Aventura este gandita sa aiba loc pe un ecran frumos colorat, cu palmieri si apa ca elemente de décor. Simbolurile sunt stivuite pe 5 role si 4 linii, iar platile se pot face in 40 de modalitati diferite. De asemenea, exista si un RTP generos, 95.63% este pentru acest slot.

CSI Miami

Cu 232 de episoade si mai multe sezoane la activ, CSI Miami a fost unul dintre cele mai interesante seriale politiste care au rulat in ultimii 20 de ani. Avandu-l pe actorul David Caruso (Horatio Caine in film) in prim-plan, acesta este un fost detectiv de omucideri si care acum conduce un grup de anchetatori foarte priceput in a descoperi crimele din insoritul Miami.

Echipa condusa de el include si alti membri printre care si Calleigh Duquesne, o frumoasa sudica cu specializata in balistica, Tim Speedle, investigator inflacarat si care este foarte bine ancorat in probleme de strada din Mami, cat si pe Eric Delko, expert in recuperarea subacvatica si care cunoaste ca in palma toate caile navigabile din Florida.

Superman The Movie

Eroi au tot existat, insa cativa sunt nemuritori si vor apararea mereu filme despre si cu ei. Unul dintre acesti eroi este si Superman, erou principal in mai multe filme, insa jocul ca la aparate Spiderman The Movie a fost lansat dupa filmul din 1979 si care l-a avut pe Christopher Reeve in prim-plan ca interpretand personajul Superman.

Chiar inainte de distrugerea planetei Krypton, omul de stiinta Jor-El isi trmite fiul Kal-El pe o nava spatiala, cu destinata Pamant. Crescut intr-o familie de fermieri amabili, tanarul Clark Kent descopera sursa puterilor sale supraomenesti si decide sa se mute in orasul Metropolis pentru a se lupta cu raufacatorii. Se angajeaza drept reporter, insa este nevoit sa lupte mereu cu Lex Luthor, principalul raufacator. Intreaga actiune este pusa pe tapet si in randul amatorilor de pacanele online de catre furnizorul Playtech, prin lansarea slotului Superman The Movie.