4 echipe pe care pierd constant la pariuri

Salut tuturor!

Sunt sigur ca multi dintre voi aveti echipe pe care pierdeti constant la pariuri, dar cu toate astea va incapatanati sa pariati in continuare pe ele. Astazi, va voi impartasi lista mea de echipe/ jucatori pe care desi rareori castig, dar deseori ma ia valul.
 

Arsenal

 

Ma indoiresc ca sunt singurul care a crezut in Arsenalul lui Arsene Wenger, mai mult decat ar fi fost cazul.
Este un mister pentru mine cum o echipa care este mereu in topul echipelor din Anglia si din Liga Campionilor, imi poate aduce pierderi constant si cu toate astea pariez in continuare pe ei. Am incercat sa ma controlez si macar sa ma limitez in a mai paria pe ei, dar nu am reusit, a fost in zadar. Am reusit sa ii exclud din calcule la pariurile pre-meci, dar apoi urmarind meciurile in direct, am fost purtat de val si am pariat Live.

Intrebarea este, de unde dorinta asta de a paria pe Arsenal? Este simplu, tunarii au un in general jocuri relativ bune cu echipe de top, dar cand vine vorba de echipe de mijlocul clasamentului, sau din partea inferioara, echipa lui Wenger incepe sa scartaie. Si cand zic jocuri relative bune, ma refer la faptul ca sunt mereu spectaculoase, sunt meciuri cu multe goluri si faze de poarta si cred ca asta ma atrage mereu sa pariez pe ei. Chiar si atunci cand pierd, tunarii pierd frumos J.
Sezonul trecut au avut o ocazie buna de a castiga campionatul, dar, aproape inevitabil as spune, au dat-o in bara. Despre sezonul curent prea multe nu sunt de spus, pare ca are ca obiectiv, la fel ca si Manchester United de altfel, pozitia a 6-a. Sezonul acesta avem parte de o premiera, doua echipe si-au propus ca obiectiv nu titlul, nu evitarea retrogradarii, ci locul 6.
 

Dallas

 

Echipa lui Dirk Nowitzki este si ea parte din lista mea gri, pe care incerc sa o evit.

Pur si simplu cand pariez pe Dallas pierd, iar cand pariez impotriva lor, ghici, pierd din nou. Nu au fost dintotdeauna pe lista mea gri, cred ca tine de o serie de-a mea mai neinspirata la pariuri, dar am avut parte de niste pierderi memorabile cand am pariat pe the Mavericks in decursul timpului. Atunci cand era totul clar, cota lor era extrem de mica, si ca prin miracol, pierdeau.

Nu sunt un mare specialist in baschet, dar ca orice parior care “se respecta”, mai pariez si aiurea de multe ori, pe echipe sau sporturi pe care nu sunt stapan. Probabil mi-a ramas de cand eram copil, atunci cand, din cand in cand urmaream meciuri de baschet la miezul noptii pe TVR, parca. Dar, de la a urmari un meci cu Dallas din an in Paste si pana la a paria pe echipa respectiva, ar trebui sa fie cale lunga. Cu regret o spun, nu, nu e cale lunga. E chiar foarte scurta, si e sortita esecului, cel putin in cazul meu.
 

Bayer Leverkusen

 

O alta echipa de fotbal pe care am pierdut constant. Cumva, Leverkusen este in prim plan an de an, cu un joc relativ bun, dar indiferent daca pariez pe ei sau impotriva lor, pierd in cele mai multe cazuri. Exceptand sezonul curent, unul slab pentru Bayer, in ultimii ani Leverkusen a terminat mai mereu in primele 5. Sezonul acesta am tot sperat in revenirea lor in top 5, dar ne apropiem de final si Bayer e pe locul 12 acum. Acest loc 12 pe care se afla ei acum m-a afectat din plin la buzunar J. Daca Bundesliga are un Arsenal, acesta ar fi Bayer Leverkusen.
 

Novak Djokovic

 

L-am urmarit pe Novak inca din 2003-2004 cand era nu doar un jucator tanar, dar si foarte promitator. La inceput totul a fost ok, pariam pe el, avea cote bune si deseori castigam. Apoi, in timp a devenit unul din liderii circuitului ATP, mare favorit in mai toate meciurile, iar cotele la pariuri pe victoria lui erau extrem de mici. Am pierdut uneori si pe cote de 1.10 cand am pariat pe el, si ma intreb si acum de ce am riscat bani pentru o asa cota mica. Sunt sigur ca mai toti am pariat de multe ori pe cote inexplicabile, dar asa e cand te ia valul. Ultima data cand am pierdut pe Djokovic a fost in meciul cu Kyrgios la Acapulco, acolo unde australianul s-a impus clar in 2 seturi. Bineinteles ca nu am pierdut doar pre-meci, am pierdut si live tot sperand in revenirea jucatorului sarb.
Se mai intampla, asa-i in tenis!

Cam astea ar fi, voi aveti echipe pe care pierdeti la pariuri constant? E o intrebare retorica, sigur ca aveti, ca altfel nu ati mai fi pariori 😆. Va astept cu comentarii.