300 RON pariu fara risc – Steaua Bucuresti vs. Sparta Praga

Pariaza pre-live (1X2 Rezultat Final) pe un bilet simplu cu o singura selectie ca Steaua Bucuresti invinge Sparta Praga (03/08 – ora 20:45) si daca pariul este pierzator, vei primi intreaga miza plasata in limita a 300 RON, sub forma de bonus.

 

Pentru a te inscrie la aceasta promotie, urmeaza pasii de mai jos:

 

1. Inregistreaza-te AICI la NetBet, sau daca ai deja un cont, logheaza-te in cel existent

 

2. Pariaza pre-live (1X2 Rezultat Final) pe un bilet simplu cu o singura selectie ca Steaua Bucuresti invinge Sparta Praga

 

3. Acceseaza pagina promotiei de pe site-ul NetBet si apasa pe butonul de „Inscriere”. Daca pariul este pierzator, vei primi 100% Cashback.

 

Termeni si conditii pentru aceasta promotie

 

Doar primul pariu pierzator pre-live in valoare de minim 20 RON pe bilet simplu (1X2 Rezultat Final) pe victoria Stelei Bucuresti in meciul cu Sparta Praga este eligibil pentru cashback, in limita a 300 RON, sub forma de bonus, daca biletul plasat este necastigator.

 

Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a contului tau. Va trebui sa pariezi bonusul de sase ori (X6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte sa inregistrezi o cerere de retragere.

 

Bonusul va fi creditat in balanta contului tau in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei si va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

 

Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la primire. Dupa acest interval, orice bonus aflat in balanta va fi anulat.

 

Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la indeplinirea conditiilor de pariere dar, pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atata timp cat sunt respectate cotele minime pentru fiecare selectie in parte.

 

Vezi aici pozitia NetBet in preferintele pariorilor. Voteaza si tu in Ratingul Pariorilor!