25 lei gratis la Winmasters, fără depunere, și o super cotă de 2.06 pentru cel puțin patru goluri ale României la EURO

EURO 2024 e o oportunitate reală pentru pariorii inspirați de a face bani din bonusuri și promoții. Iar Winmasters e hotărâtă ca pe parcursul turneului final din Germania să ofere în cadrul campaniei EURO Max cele mai bune cote și cele mai interesante variantele de pariere. Practic, dacă veți cerceta oferta pentru EURO, veți descoperi că există extrem de multe posibilități de a vă valorifica cunoștințele și inspirația.

Cote cu marjă 0% la EURO 2024, cele mai bune de pe piață

Pe întreaga durată a Campionatului European din Germania, Winmasters va propune zilnic pariuri care au cote cu marjă 0%. Cotele cu marjă de 0% sunt acelea la care casele de pariuri nu își adjudecă niciun procentaj din cote, un fel de "scutire de comision", în sensul că agenția nu obține profit din pariurile pe rezultatul final și pe câștigătorul partidei. Asta înseamnă că respectivele cote sunt cele mai bune de pe piață.

Bonus 25 lei gratis, fără depunere

Winmasters oferă noilor veniți un pariu gratuit de 25 de lei, care e scutit de obligația de a efectua vreo depunere.  Practic, e suficient doar să vă deschideți un cont pentru a primi cei 25 de lei. Cu acești bani puteți miza pe partidele de la Campionatul European sau pe alte meciuri. Dacă veți alege să pariați pe meciurile României, atunci puteți profita de o cotă de 2.07 pentru un eventual succes în fața Ucrainei. Cota pentru a nu pierde contra Belgiei e 2.70, iar cea pentru o victorie cu Slovacia e 2.85.

Noii clienți primesc bonus de până la 800 lei

Condițiile pentru bonusul de 100% din valoarea primei depuneri sunt foarte simple. Astfel, depunerea minimă necesară trebuie să fie de cel puțin 100 lei, iar la înregistrare va trebui să introduceți codul ROWB800 în câmpul de bonus. De asemenea, e nevoie de un rulaj de 10 ori (care e valabil atât pentru suma depusă cât și pentru bonusul acordat), iar cotele pe care jucați trebuie să fie de cel puțin 1.65 (atât pentru pariurile simple cât și pentru pariurile multiple). Rulajul trebuie îndeplinit în 30 zile de la creditarea bonusului în contul de joc.

Pariuri speciale pentru România la EURO 2024 

Pariurile Outrights din oferta Winmasters sunt extrem de numeroase, iar printre acestea se regăsesc și numeroase variante legate de evoluția "tricolorilor" la EURO 2024. Probabil că vor fi puțini aceia care vor miza pe câștigarea trofeului de către elevii lui Edi Iordănescu, deși aceștia au o cotă de 200.00 pentru a triumfa. Cele mai probabile câștigătoare, conform cotelor, sunt Anglia (4.45), Franța (4.95) și Germania (6.40).

Însă există și pariuri mai realiste privind parcursul nostru la turneul final. Atingerea sferturilor de finală are cota 5.70, iar pentru calificarea din grupa E avem o cotă de 2.26.

Pe de altă parte, teama provocată de sterilitatea ofensivă din "amicalele" cu Bulgaria și Liechtenstein, ambele încheiate cu scorul de 0-0, poate fi speculată la Winmasters prin pariul conform căruia "tricolorii" vor marca cele mai puține goluri la turneul final dintre toate participantele, cota fiind 13.00. Cei care pariază pe cel puțin patru goluri ale României au la dispoziție o cotă de 2.06.  

Meciul cu Marjă 0% de miercuri

Meciurile cu Marjă 0% se găsesc în fiecare zi în oferta Winmasters, iar până la startul Campionatului European puteți miza pe alte partide din fotbal ori din alte sporturi. Miercuri, 12 iunie, meciul cu marjă 0% e SD Eibar vs Real Oviedo, partidă din barajul de promovare din La Liga 2 (Spania).