125 de rotiri gratuite la casa de pariuri Get's Bet

Salutare!

Casa de pariuri Get's Bet are o promotie noua pentru tine, daca iti deschizi cont in perioada 01.11. – 30.12. 2021: poti primi 125 de Runde Gratuite, disponibile la slotul Super 7s.

Cum obtii cele 125 de rotiri gratuite de la Get's Bet

Ai din partea Get's Bet 125 de Runde Gratuite disponibile la slotul Super 7s!

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să te asiguri că ai urmat pașii de mai jos:

1. Introduci numărul de telefon.

2. Validezi  numărul prin introducerea codului primit prin SMS.

3. Îți creezi cont de pe acest link.

 Termeni si conditii promotie Get's Bet

  • Oferta este valabilă pentru utilizatorii nou-înregistrați, doar după validarea numărului de telefon.
  • Rundele Gratuite sunt acordate la jocul Super 7s, au o valoare nominală per spin de 0.20 lei și sunt valabile timp de o zi (1 zi) calendaristică din momentul acordării. La expirarea valabilității, Rundele Gratuite nu vor mai fi disponibile în contul utilizatorului.
  • Bonusul NU este disponibil în cazul în care un alt bonus este activ în cont.
  • Câștigurile generate din utilizarea Rundelor Gratuite vor fi creditate în balanța Bonus Cazinou și trebuie rulate de 40 ori (x40) în termen de 3 zile, pentru a putea fi transformat în bani reali. Dacă în termen de 3 zile de la acordarea câștigului în balanța Bonus Cazinou nu sunt îndeplinite condițiile de rulaj, atât Bonusul cât și câștigurile generate de acesta vor fi anulate
  • Indiferent de câștigul generat de utilizarea Rundelor Gratuite, valoarea maximă ce poate fi creditată este de 250 lei.
  • Bonusul poate fi rulat doar la jocurile din Cazinou de tip Slot, având o contribuție de 100%. La calcului rulajului NU vor contribui pariurile plasate pe jocurile de tip Table Games (Ruletă, Blackjack, Baccarat) sau de tip Video Poker.
  • După îndeplinirea condițiilor de rulaj și transformarea câștigului în bani reali, balanța poate fi retrasă, doar dacă a fost efectuată o minimă depunere în contul de joc.
  • Get’s Bet își rezervă dreptul de a solicita documente suplimentare de verificare a identității înainte de creditarea bonusului.

Data încheierii promoției: 31.12.2021, 23:59