100 de lei freebet la Betano 13 - 21 octombrie 2021

 Casa de pariuri Betano are o noua promotie pentru jucatorii care-si deschid conturi noi si le verifica in perioada 13-21 octombrie 2021.

E vorba despre un free bet generos, in valoare de 100 de lei, pe care il obtii fara a fi necesar sa faci o depunere in contul de pariere.

Cum iei free- bet-ul Betano de 100 de lei

Termeni si conditii pentru incasarea bonusului Free Bet

  • Bonusul se poate folosi doar dupa ce procedura de verificare a contului a fost definitivata.
  • Acest free bet poate fi folosit in termen de maxim 7 zile de la data primirii sale in cont.
  • Jucatorii ale căror conturi au fost închise sau suspendate pe perioada desfășurării promotiei, ca urmare a încălcării dispozițiilor legale sau regulamentare, precum și ca urmare a auto-excluderii, pierd dreptul de a participa la promotie, precum și orice drept asupra premiilor.
  • Bonusul Free Bet va fi transferat în contul de joc al participantului în ziua următoare îndeplinirii condițiilor pentru accesarea ofertei, dar va putea fi utilizat numai după îndeplinirea procedurii de verificare a contului de joc.

Reguli generale de joc la casele de pariuri

  • Te rog sa citesti regulamentul casei de pariuri inainte de a deschide cont. Este o regula general valabila, care te feseste de eventualele probleme care pot aparea pentru ca nu cunosti regulile de joc.
  • Ai grija la conditiile de rulaj ale bonusurilor, la cotele la care se ruleaza si de cate ori trebuie rulat. In acest caz, este vorba despre un free bet, poti paria orice eveniment sportive doresti, la orice cota doresti.
  • Alege casele de pariuri online la care faci iti cont dupa nivelul lor de credibilitate si incredere pe piata, dupa varietatea ofertei si dupa valoarea cotelor oferite, nu dupa bonusurile si promotiile oferite.