10 sloturi cazino online lansate în toamna lui 2022

Venirea toamnei a însemnat momentul potrivit pentru lansarea a tot mai multe sloturi de păcănele care se regăsesc acum și în oferta cazinourilor online licențiate în România. Printre miile de jocuri disponibile și sutele de jocuri de cazino live își regăsesc locul și o serie de sloturi video care au fost lansate cel mai recent.

Cazinouri precum Betano țin mereu cont de dorințele clienților și jocurile noi lansate cu real potențial sunt adoptate de către operatorul care activează și în România.

Lucrul acesta se întâmplă nu de azi de ieri, ci de la integrarea lui pe piața de jocuri de noroc din țara noastră, dat fiind faptul că este și printre cele mai populare.

Unul dintre exemple este Money Train 3, poate cel mai așteptat joc al ultimelor luni, dar nu este și cel mai nou, dar care a fost inclus în oferta unor cazinouri din România imediat după ce a apărut. Nu este singurul joc, deoarece în fiecare lună apar tot mai multe sloturi. Astfel ,în ultima lună printre sloturile apărute se regăsesc Blessed Flame, Loot The Train, Wild Pumpinks, Burning Dragons, Road Roage, Boat Bonanza, Peaky Pigs, The Great Pigsby Megaways, Triple Royal Gold și Dropz, de la dezvoltatori de top.

10 jocuri lansate în toamna lui 2022

Jocurile noi fac mereu senzație printre jucătorii de păcănele, iar faptul că pot avea acces la ele exclusiv online, chiar este de bun augur. Asta pentru că accesul către aceste jocuri se poate face foarte ușor și dacă operatorii de jocuri de noroc din România sunt interesați, ele pot să-și facă apariția în oferta cazinourilor în doar câteva zile de la lansare. Așa s-a întâmplat cu mai multe jocuri, Money Train 3 este cel mai recent exemplu, dat fiind faptul că este și unul dintre cele mai populare jocuri ale acestei toamne.

Blessed Flame

Furnizorul Evoplay începe să își intre în rolul de dezvoltator capabil să ajungă mare și prin lansarea lui Blessed Flame a mai făcut încă un pas. Acesta este doar o completare fascinantă a arsenalului lor care este în continuă creștere. Cu alte cuvinte, trebuie să ne așteptăm la tot mai multe sloturi Evoplay, dar care se livrează încet, sigur și pe care sperăm să le putem vedea în cazinourile din România. În forma lui inițială este format din cinci role, 4 rânduri și 1.024 de moduri de câștig, dar îl poți extinde și mai mult în timpul funcției rotiri gratuite.

Detaliile tehnice sunt cele care uneori fac diferența și te pot asigura că sunt reale. Grafica superioară și muzica ambientală confirmă faptul ca Evoplay poate concura oricând cu alți dezvoltatori. Blessed Flame a fost lansat în piață în data de 5 noiembrie 2022 și a venit însoțit de volatilitate medie și un RTP de 96%, ceea ce este puțin sub media industriei. Cel mai mare câștig pe care îl poți obține într-o rotire norocoasă ajunge la 4.162 X miza.

Loot The Train

Money Train este o serie de jocuri care au dus Relax Gaming la un alt nivel, în special când a ajuns la cea de-a lansare a seriei. Nu este de mirare că dezvoltatorul Mascot Gaming a decis să se inspire de la cei mai buni, iar Loot The Train este dovada vie că lucrul acesta s-a întâmplat. Slotul lansat acum se numește așa pentru a reaminti că este inspirat din Money Train, dar fără a fi o copie 1 la 1. Jocul este format din cinci role, patru rânduri și douăzeci de modalități diferite de pariere, ceea ce îl face un joc relativ clasic din punctul acesta de vedere.

Mizele diferă și sunt pentru orice tip de jucător. Poți miza de la câțiva bani, care este cea mai mică miza și până la ordinul zecilor de lei per rotire. Volatilitatea jocului este ridicată, iar RTP-ul de 95.02% nu este deloc unul care să ne impresioneze, ci este puțin sub media industriei jocurilor de noroc. Impresionante sunt funcțiile speciale de care jocul dispune, respectiv funcția rotiri gratuite, cât și funcția bonus.

Wild Pumpkins

Înfricosătorul peisaj de Halloween este terenul de joacă al slotului Wild Pumpinks ce aparține dezvoltatorului TrueLab Games. A apărut în peisaj în data de 25.10.2022 și vine însoțit de volatilitate medie, RTP de 95.55% și un câștig maxim ce ajunge la 10.000 X miza. Dovleacul este piesa de rezistență, simbolul de top al jocului, iar acesta ține rolul de Wild. Acest simbol substituie toate celelalte simboluri obișnuite, cu excepția Scatter. Regăsești și funcția specială Rotiri Gratuite, unde beneficiezi de 12 astfel de rotiri speciale pe care le poți activa atât în jocul de bază, cât și contracost.

Există un mix de animații, iar coloana sonoră te poartă într-o lume interesantă, destul de frumoasă, specifică temei Halloween-ului. Cu puțin noroc Wild Pumpinks ar putea să iasă în calea ta și să obții astfel un câștig generos. Una peste alta este un joc generos, iar micile lipsuri pe care le-am putea menționa nu schimbă cu nimic spectaculozitatea lui și faptul că vine cu o mulțime de funcții interesante, precum Wild cu multiplicator de câștig, jocuri gratuite și Sticky Wilds.

Burning Dragons

Wazdan a devenit cunoscut jucătorilor din România datorită jocurilor cale accesibile în mai toate cazinourile online de top. Continuă ascensiunea și acum poți juca Burning Dragons, unul dintre jocurile unde volatilitatea este ajustabilă, RTP-ul ajunge la 96.12%, iar cel mai mare câștig pe care îl poți obține ajunge la 2.187 X miza. Ecranul de joc cuprinde trei role și trei rânduri, dar cel mai interesant este modalitatea de plată. Se plătește oriunde pe ecran, ceea ce rar se întâmplă în jocurile cu această schemă de stivuire a simbolurilor.

Câștigurile se vor face în mai multe condiții, prin aterizarea a patru și până la nouă simboluri oriunde pe grila formată din trei role și trei rânduri. Simbolurile plătesc diferit, în funcție de numărul lor într-o rotire, iar simbolul top este Wild. El intervine pentru toate simbolurile de plată obișnuite. Dacă mai pui și funcția specială Hold the Jackpot, atunci chiar este un joc de păcănele online interesant. Declanșarea ei se face prin apariția a trei simboluri Dragon de Aur oriunde pe role.

Road Rage

Nolimit City este un furnizor de jocuri ca la aparate care propune sloturi interesante, tot mai populare în rândul streamerilor de casino din România și din întreaga lume. Am avut ocazia să văd nenumărate plăți uriașe la jocurile acestui dezvoltator, ceea ce se poate întâmpla și în jocul de păcănele online Road Rage, a cărui plată maximă ajunge până la 36.000 X miza. Volatilitatea este ridicată, iar RTP-ul 94.16%, ceea ce este puțin sub media industriei. Schema grilei de joc este alcătuită din cinci role și trei rânduri, iar în total există 99 de linii de plată diferite.

Cum am fost obișnuiți să avem așteptări mari din partea furnizorului Nolimit City, trebuie să așteptăm de la Road Rage să fie pe măsură. Aș spune că este o mișcare îndrăzneață a dezvoltatorului prin lansarea acestui slot. Vine cu o mulțime de funcții inedite, printre care multiplicatori însumați. Mai mult decât atât, există trei niveluri diferite ale rundei bonus.

Boat Bonanza

Cu siguranță că îți familiarizat numele Bonanza, de la jocul cu același nume care a făcut senzație în rândul amatorilor de jocuri de păcănele online. De altfel, conceptul de bază pare a fi inspirat de Golden Catch de la Big Time Gaming, dar aproape toate jocurile cre au temă pescuitul sunt inspirate de Finshin Frenzy, un joc destul de cunoscut. Var poți spune că este un joc care se potrivește anotimpului, dar Play n GO a decis să îl aducă în prim-plan abia în data de 13.10.2022 și nu oricum, ci cu volatilitate medie și un RTP de 94.2%.

Boat Bonanza este un joc unde o barcă colecționează premiile în timpul rundei bonus, acolo unde ai ocazia să obții între 10 și 20 de jocuri gratuite. Mereu ai parte de 2 bărci cu multiplicator de câștig pe perioada desfășurării funcției bonus, care îți poate aduce premii în bani destul de mari, de până la 5.000 X miza. Grila jocului este formată din cinci role, trei rânduri și douăsprezece modalități de plată diferite.

Peaky Pigs

Îți spun din start că este foarte greu să te poți întâlni cu acest joc de păcănele online în cazinourile din România, dar nimic nu este imposibil. Este un slot interesant ce aparține furnizorului Snowborn Games, care până acum nu a excelat la capitolul jocuri populare. Chiar și așa, Peaky Pigs păcănele online propune un câștig maxim ce ajunge până la 20.000 X miza, ceea ce stârnește interesul tuturor jucătorilor care își doresc să obțină mize mult peste media industriei. Este greu să se întâmple lucrul acesta, dar orice este posibil la finalul unei runde norocoase.

Complet prin definiție, Peaky Pigs vine cu volatilitate ridicată, RTP-ul de 94.09% este puțin sub media industriei, iar miza diferă de la câțiva bani și până la câteva zeci de lei. Ecran de joc al slotului ne propune o variantă clasică de cinci role și trei rânduri, iar plățile se fac prin 20 de modalități diferite. Jocul este interesant din toate punctele de vedere, vine cu Wild însoțit de multiplicatori ce ajung până la 5 X, cât și cu funcții speciale rotiri gratuite, de unde îți poți alege din două variante.

The Great Pigsby Megaways

Dezvoltatorul Relax Gaming lovește din nou și ne propune un nou joc interesant, care rulează cu motorul Megaways. Este vorba despre varianta cu grafică superioară a lui The Great Pigsby Megaways, inspirat după celebrul film „The Great Gatsby”, unde Leonardo DiCaprio joacă rolul principal și face senzație în pielea lui Jay Gatsby. Aici principalul actor este porcușorul auriu, care îți aduce o multitudine de premii interesante.

The Great Pigsby Megaways propune moduri interesante și funcții deosebite, acolo unde te poți bucura de câștiguri nenumărate. El a fost lansat în data de 7.10.2022 și vine însoțit de RTP de 96.06%, ceea ce nu este cel mai decent din industrie. Volatilitatea este ridicată, cel mai mare câștig pe care-l poți obține ajunge la 20.000 X miza. Există șase role și șapte rânduri pe care sunt stivuite simbolurile, iar plățile se fac în 117.649 modalități diferite.

Triple Royal Gold

Thunderkick este unul dintre dezvoltatorii de jocuri de cazino online care stă în al doilea rând, dar reușește să lanseze sloturi menite să îți atragă atenția. Triple Royal Gold este doar unul dintre produsele acestui furnizor care a pătruns în industrie în anul 2015, dar speră să fie mai inspirat decât celelalte lansări. A apărut în data de 14 octombrie 2022 și dispune de volatilitate ridicată, RTP de 94.27%, care este unul sub media industriei, iar cel mai mare câștig atinge 5.000 X miza.

Grila de joc este alcătuită de 3 role și 3 rânduri, iar plățile se fac în 27 de modalități diferite și mizele sunt cuprinse între câțiva bani și sute de lei pentru o singură rotire.  Câștigurile sunt obținute în mod Avalanche  în toate etapele, ceea ce este puțin neobișnuit pentru un joc ca acesta, cu astfel de caracteristici. În general sunt mai multe funcții speciale, unde obții câștiguri interesante, menite să-ți stârnească interesul pentru Triple Royal Gold.

Dropz

ELK Studios este un dezvoltator de jocuri de păcănele online relativ cunoscut în industrie, iar în data de 22.09.2022 a reușit să lanseze jocul Dropz. Jocul nu este deloc unul complex, ci foarte ușor de înțeles, însă are un RTP de 87%, mult sub media industriei. Acțiunea are loc pe șase rânduri și șase role, iar plățile se fac în 729 de modalități diferite. Poți miza între câțiva bani și câteva sute de lei per rotire, ceea ce reprezintă un deliciu pentru jucătorii care își permit astfel de mize maxime, iar volatilitatea este medie-ridicată.

Ecranul de joc este colorat și îți dă impresia că te afli într-o fabrică de dulciuri, deoarece apar mai multe bomboane. De altfel, bomboanele sunt simboluri care apar pe ecranul de joc, printre multe fructe și alte simboluri interesante. Dropz vine cu un sistem obișnuit de căi de câștig și este interesant pentru că îți pune la dispoziție și mai multe funcții speciale, printre care și cea de Rotiri Gratuite, unde 5 Free Dropz cu multiplicator 10 X sunt dezvăluite.

Poate te-ai săturat de jocurile clasice cu fructe pe care le tot joci, dar află că toamna lui 2022 a fost plină de lansări de jocuri de păcănele. Alege jocurile noi din gama bogată a Betano Casino și bucură-te de aventură! Fă-ți acum cont și joacă responsabil!