Vladt88
Bloguri
Comentarii
Feedback3
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Recenzii
Puncte forte:
Eu ma declar mulțumit de acest site de profil! Din punctul meu de vedere nota 10. Niciodată nu a fost sa nu îmi dea MACAR banii mei înapoi. Au fost cazuri când am fost și pe.plus.
Puncte slabe:
Retragerile durează puțin cam mult.
Puncte forte:
Nimic de comentat. Nimic plus. Nimic Nimic. 18000 de lei și câștiguri limitate la 3000 de lei per sesiune.
Puncte slabe:
Nimic nimic. Nu jucați la mizeria numita astfel, superbet. Nu Nu și nu!!!!!!!!
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Buna ziua! Voi descrie în câteva cuvinte cele care se intampla pe site.ul "Netbet", un site care, după o perioadă cand a fost supus decenței, circa acum 4-5 ani, a început cu tot felul de jegmaneli, zic ei, normale! Intr-adevar iti asumi un risc cand iti faci un cont pe asemenea site.uri. În regulă, iti asumi acel risc, depui si depui si depui si ajungi la o sumă de peste 10 mii de lei într-o lună, pierdere, începi să te întrebi: oare ce se întâmplă? Orice alt site de gen, princess casino, maxbet, superbet, betano, fortuna etc. nu au facut asta niciodată, repet NICIODATA! Depui o sumă, ex. 3000 de lei și te rasplatesc cu macar 1500-1700 pentru a te păstra de client, cumva, pentru ca de aici "mănâncă" si domniile lor! Asadar aceasta "jăpcăreală" trebuie oprită. E total împotriva ta, nu plătește și nici nu răspund la mesaje. Deci va rog insistent, sa rezolvăm cumva situația asta, altfel sunt nevoit să apelez si la alte entități pentru ca nu e corect si nu consider că procedează "fair".
Multumesc!
Copy the token