alexVoinea
Bloguri
Comentarii4
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
cont blocat, bani furati
Revin cu un update. Am facut o plangere la onjn pe 7 august. Nici pana azi nu am primit un raspuns.
Am nr de ordine salvat, si o sa revin cu un telefon la ei.
O sa va anunt cum s-a solutionat plangerea mea.
5 septembrie 2017
Pentru ce m-ati clasificat la "in afara competentei" ?
Eu nu inteleg de ce va agitati atat de mult pt bonusuri. Mai bine urmariti mai multe siteuri de pariuri, gasiti ponturi bune, ganditi-va voi la ponturi bune, si lasati saracia aia de bonus de 200 ron.
Pe bune acum
15 august 2017
ACS Poli Timisoara - Viitorul. Pariul lui Mihai Mironica
Tucudean a fost reprimit la loc.
10 august 2017
cont blocat, bani furati
Buna ziua!

Va multumesc pt raspuns. Cum pot face o plangere la ONJN?
Nu e adevarat. Nu am mai multe conturi la betano.
Dar accesez siteul de la locul de munca, si toti avem acelasi IP, stiti cum e. Toti din birou au IP-ul routerului respectiv.
4 august 2017
Reclamatii

cont blocat, bani furati

In afara competentei
Buna ziua, Mi-am facut un cont nou la betano. Am depus 300 ron, de pe card. Mi-am validat contul. Am primit confirmarea prin email, ca am contul validat. Apoi am inceptu sa joc. Am ajuns la suma de 2100 ron. Apoi contul mi-a fost blocat, si banii furati. Am primit acest email. va rog frumos ajutati-ma. ce pot face? Reclamatie la ONJN? Stiti vreun avocat bun? Am vazut ca un anume Coltuc Daniel se recomanda a fi bun pe partea de gambling. Ce anume sustin cei de la betano? Ca de fapt contul nu imi apartine? Ca a jucat alta persoana de pe el? "Dorim să vă informăm că din data 28/07/2017 contul dvs este blocat permanent din cauza încălcării termenilor 2.3 și 2.13 din Termeni și Condiții întrucât am fost înștiințați de faptul că au fost înregistrate multiple conturi conectate cu contul dvs. De asemenea, conform termenilor 12.4.1 & 12.4.2. din Termeni și Condiții, pariurile dvs vor fi anulate. În final, mai jos puteți verifica toate tranzacțiile financiare pe care le-ați efectuat pe pagina noastră: Depunere în valoare de 300 RON efectuată prin card bancar VISA în data de 07/07/2017. Soldul existent în contul dvs. va fi transferat către trezoreria statului Românesc conform regulilor impuse de ONJN. Suntem la dispoziție dvs.pentru orice întrebare sau informație suplimentară."

alexVoinea

Copy the token