Lupescu91
Bloguri
Comentarii3
Feedback1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Reclamatie retragere intarziata
Ok, multumesc frumos. O zi buna!
16 mai 2017
Reclamatie retragere intarziata
Imi cer poza cu buletinul sub barbie, si sa se vada umarul si mana in poza, daca eram ciung de o mana cum tineam si buletinul si faceam si poza? Ori nu aveam voie sa joc la pariuri fara o mana?
Le am dat poza asa cum au vrut, le am dat extras de cont, le am dat poze fata verso cu cardul, si tot ma duc cu vorba. Ce e de facut?
15 mai 2017
Reclamatii
Buna seara, Am primit bonusul de la jepcarii astia de la Maxbet, am rulat bonusul. Mi au dat aia 500 de lei in cont, dar nu vor sa ma lase sa ii scot. De mai bine de o saptamana ini tot cer documente de securitate. M-am saturat sa ii tot sun si sa ma ia la misto, vreau sa le fac reclamatie la ONJN.
Recenzii
Puncte forte:
Cotele sunt bune, dar restul lasa de dorit!
Puncte slabe:
Cand vine timpul sa retragi bani, intampini cele mai multe probleme. Te duc cu vorba cam o saptamana, iti cer o gramada de documente, selfie cu buletinul si extras de cont, poza cu cardul fata verso. Am vb cu 20 de angajati la telefon, doar unul singur a incercat sa ma ajute, restul nu au habar pe ce lume traiesc. Dupa ce mi au dat bonusul de 50 de lei m au lasat sa rulez jumatate adica pana la 250 de lei si dupa mi au schimbat regulile si nu m au anuntat..

Lupescu91

Pariaza la
Copy the token