DELETED_5f02e21a1dbdb
Bloguri
Comentarii8
Feedback1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Retragere refuzata
Revin cu o veste buna.
Mi-a fost acceptata cererea de retragere prin transfer bancar iar la nici un minut mi-a fost acceptata si cererea prin retragere card, iar banii au si intrat deja pe card. Astept sa primesc si cei prin transfer bancar.
Le-am facut reclamatie la ONJN.
Consider faptul ca am reusit sa "storc" de la ei o data de solutionare a ajutat foarte mult.
O zi cat mai buna!
6 iulie 2020
Retragere refuzata
Am reusit ieri sa vorbesc cu un agent prin chat care mi-a zis ca astazi o sa primesc un raspuns referitor la situatia cu retragerile. Se pare ca este "problema" doar cu retragerea pe card. Ideea este ca am un termen de solutionare din partea lor. Am luat legatura cu un avocat pentru a purta el discutiile de acum inainte cu ei, urmand ca in cazul in care nu se solutioneaza in termenul legal de la prima notificare, sa inaintez o actiune in instanta.
O zi buna si va tin la curent cu ce o sa sa se intample.
6 iulie 2020
Retragere refuzata
Intre timp le-am facut si reclamatie la ONJN si urmeaza PC.
O seara cat mai buna si poate avem noroc sa se rezolve situatia asta.
5 iulie 2020
Retragere refuzata
Se pare ca băieții o țin tot pe a lor cu timpul. Mi-au zis ca nu au probleme cu retragerile dar se verifica. Habar nu am ce se verifica.
Mai ii asaltez și mâine cu e-mailuri iar dacă nu rezolv nimic o sa apelez la un avocat pentru a trimite o solicitare de răspuns.
5 iulie 2020
Retragere refuzata
Buna ziua,
Se pare ca s-au trezit și băieții. Mi-au răspuns la mail, le-am solicitat o data de finalizare și nu au cum sa îmi dea. Exista in regulament o chestie de genu? O sa incep sa fac reclamații la onjn iar dacă pana mâine nu se rezolva, o sa contactez și un avocat.
5 iulie 2020
Retragere refuzata
Buna seara,

Is constient de faptul ca in cazul sumelor mai mari retragerile dureaza, dar problema mea este ca mi s-a refuzat retragerea de 2 ori fara un motiv(nu ca ar exista un motiv). Am retras acum 2 zile o suma de 7000 pe card si mi-au intrat in 2 ore.
Ideea ii ca la inceputul lunii trecute am facut retrageri mai mari si mi s-au cerut documente pe care le-am trimis si totul a fost ok. Mi s-a refuzat odata si mi-au cerut documentele iar dupa am facut mai multe retrageri in decurs de o saptamana fara probleme.
4 iulie 2020
Retragere refuzata
PS3: Precizez faptul ca dupa ce am primit e-mailul de mai sus(in decurs de 2-3 minute) mi s-a anulat a 2-a oara retragerea pe card.
4 iulie 2020
Retragere refuzata
PS2: Retragerea prin transfer bancar este tot "in asteptare".
4 iulie 2020
Reclamatii
Buna ziua, Am incercat sa fac 2 retrageri (in 03.07.2020), una pe card iar una prin transfer bancar. Retragerea pe card mi-a fost anulata astazi, si am dat din nou retragere. Mi-a fost anulata si a 2-a oara, fara nici o justificare. Am dat din nou retragere si am contactat serviciu clienti. Mi s-a raspuns ca cererile sunt inregistrate si urmeaza sa fie verificate in cel mai scurt timp posibil, fara nici macar o lamurire la motivul refuzului. PS: Precizez faptul ca in 02.07.2020 am facut o retragere pe card si mi-a fost acceptata in 2 ore.
Recenzii
Puncte forte:
Nimic, absolut nimic.
Puncte slabe:
Te chinui la retrageri de iti vine sa urci pe pereti!
Utilizatorul este blocat

DELETED_5f02e21a1dbdb

Copy the token