flipale
Bloguri
Comentarii3
Feedback2
Reclamatii2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
inchidere definitiva cont
buna ziua. m am adresat deja dar daca ei imi deschid contul cand eu am specificat inchiderea definitiva, degeaba ma mai adresez cuiva.
21 noiembrie 2020
Abuz
situatia s a remdiat.
27 octombrie 2020
Abuz
Salut

M au contactat si par dispusi sa intelega situatia. o sa revin cand se va incheia situatia
26 octombrie 2020
Reclamatii
buna ziua, Am solicitat in 2017 inchiderea definitiva a contului meu. Cei de la superbet mi-au confirmat inchiderea. Acum 2 saptamani am solicitar redeschidere si mi-a fost redeschis. De atunci si pana acum am pierdut constant toti banii, din cauza jocului dependent. consider incorecta decizia superbet de a redeschide un cont ce a fost solicitat inchiderii definitive. am solictat catre ei reconicilierea sumelor dar nu raspund. Exista si o clae de atac la Onjn dar as prefera sa imi ofere ei o solutie.

Abuz

Rezolvat
Am solicitat celor de la Public Win sa -mi inchida definitiv contul in 1 aprilie 2020, pentru motivul specificat: dependenta. Ieri, 25.10 mi s-a permis sa-mi deschd un nou cont de joc, desi specificasem dependenta in corespondenta catre ei din aprilie, cu aceleasi date ca primul cont: CNP , telefon, numar de card, adresa etc identice ca datele pentru care eu solicitasem inchiderea definitiva, cu exceptia emailului pentru ca asa mi-au sugerat ei sa schimb emailul.conform declaratiei lor de pe site, de la sectiunea Joc Responsabil : c. Nu vom exploata vulnerabilitatea Clienților și vom pune la dispoziția acestora mijloace pentru prevenirea si limitarea dependentei de jocuri de noroc; d. Ne vom asigura ca personalul Sea Bet este instruit si pregatit sa actionize conform principiilor jocului responsabil Cei de la Public Win chiar m-au incurajat sa-mi fac alt cont cu alta adresa de email sugerandu-mi ca acel cont din aprilie a fost inchis pentru nevalidare, desi eu le indicasem foarte clar ca doresc sa fie inchis pentru dependenta!
Recenzii
Puncte forte:
nimic
Este o casa de pariuri care cu greu poate fi numita asa .
Puncte slabe:
Experienta neplacuta cu aceasta casa de pariuri. Comunicare deficitara. Am avut contul auto exclus definitiv din august 2020 si ei mi au trimis in decembrie emailuri promotionale, incalcand Hg 111. Explicatia lor, o eroare umana. De unde deduc ca ei trimit mailurile manual ca altfel nu mi explic ce inseamna asta. In fine, nu se poate discuta cu ei, sau cel putin eu n am avut cu cine sa discut. Sa vedem acum ce masuri iau si autoritatile statului.
Puncte forte:
nimic, o companie pusa pe rele
Puncte slabe:
un dezastru de site. nu castigi niciodata. am aproximariv 10 depunri la ei intr o saptamana, nicio retragere. eu inteleg ca e o afacere dar nico chiar sa ia si pielea de pe om

flipale

Copy the token